Πάση θυσία νίκη με Ολύμπια θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Θεσσαλική “μονομαχία” περιμένει σήμερα (7/2) τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ολύμπια Λάρισας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Ο αγώνας έχει τρομερό ενδιαφέρον για δύο λόγους. Από τη μια μεριά οι σημερινοί “μονομάχοι” ισοβαθμούν στην τρίτη θέση και όποιος…

…κερδίσει θα έχει προβάδισμα έναντι του άλλου, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει και το γόητρο που βρίσκεται πάντα σε αγώνες μεταξύ ομάδων του Βόλου και της Λάρισας.
Οι “ερυθρόλευκες” έχουν κι ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο με 62-55 στο κλειστό της Νεάπολης. Μάλιστα εκείνη η ήττα ήταν η παρθενική για το βολιώτικο συγκρότημα και το έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου “συγκατοικούσε” τότε με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη καλείται να βρει την ηρεμία της μετά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στις Σέρρες την περασμένη Κυριακή, όπου η διαιτησία την υποχρέωσε σε ήττα με 65-59. Ο Βολιώτης προπονητής δήλωσε ότι από δω και στο εξής οι παίκτριές του πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για να κερδίσουν τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της περιόδου.
Σήμερα αναμένεται να έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων, με τη διοικούσα επιτροπή να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο ΕΑΚ.
Επιστρέφει η Χαρά Ντελή που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ τραυματίστηκε χθες στο χέρι η νεαρή Βάλια Χούτα, η οποία θα μείνει εκτός.
Έτσι το προπονητικό τιμ θα στηριχθεί στις: Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Νικολέτα Μπαλλά, Αναστασία Γαλιατσάτου, Ελένη Ζήτη, Χαρά Ντελή, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις