Στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή η Νίκη

Έναν αγώνα κομβικής σημασίας έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η Νίκη, καθώς ηττήθηκε από το Ρύσιο με 53-50 στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος”. Αν κέρδιζαν οι “κυανόλευκες” θα είχαν περιορίσει σχεδόν οριστικά τον αντίπαλό τους στην τελευταία θέση και θα ήλπιζαν να υποβιβαστεί μόλις ένας από τον βόρειο όμιλο της Α2. Βέβαια…

…παρά το αποτέλεσμα αυτό, το βολιώτικο συγκρότημα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά πλέον η κατάσταση έχει γίνει ρευστή.
Σήμερα στις 14.00 στο Ιβανόφειο οι παίκτριες του Γιάννη Στεργιόπουλου αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή, από τον οποίο είχαν χάσει στον πρώτο γύρο στη Ν. Ιωνία με 65-45. Και σ’ αυτόν τον αγώνα ο Βολιώτης τεχνικός θα στερηθεί τις Εύη Χαβαλέ, Ελένη Σολωμού και Κατερίνα Γιοβανάκη λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη θεωρείται η Ειρήνη Γκίνο εξαιτίας σχολικών υποχρεώσεων.
Η τεχνική ηγεσία στηρίζεται στις: Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Κατερίνα Στρίγκου, Αγγελική Μάντζου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, Χριστίνα Ντόβα, Εβελίνα Αλεξίου, Τόνια Μουρδουκούτα και ίσως στην Ειρήνη Γκίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις