Τρία παιχνίδια σήμερα για τη Football League

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 18η αγωνιστική της Football League, πρώτη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Βάσει προγράμματος θα έπρεπε να διεξαχθεί και το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Πανελευσινιακό, το οποίο, ως γνωστόν, αναβλήθηκε. Η διοργανώτρια με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί…

…έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Θυμίζουμε, πως η Παναχαϊκή είχε καταγγείλει απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου. Πρώην παράγοντας ομάδας της κεντρικής Ελλάδας προσπάθησε να δωροδοκήσει τον ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής για το ματς με τον Πανελευσινιακό, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι διοικούντες την αχαϊκή ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, τα Τρίκαλα έχουν δύσκολο έργο στην έδρα του δυνατού Κισσαμικού, ωστόσο, αν θέλουν οι Τρικαλινοί να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου θα πρέπει να φύγουν νικητές από το Ρέθυμνο. Ο Αχαρναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Μενίδι, ενώ ο Αγρ. Αστέρας ενισχυμένος από τις μεταγραφές υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Αναγέννηση έχει δείξει πως είναι ικανή να πάρει το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.
Αύριο Δευτέρα η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, η Λαμία θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο ΑΕΛ, ενώ η Καλλιθέα θα παίξει με την Κέρκυρα εντός έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στη Football League:
Κυριακή 7/2
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός αναβλήθηκε
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Αγρ. Αστέρας-Αναγέννηση Κ.
Κισσαμικός-Τρίκαλα
Ολυμπιακός Β.-Πανσερραϊκός
*Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00
Δευτέρα 8/2
15.00: Καλλιθέα-Κέρκυρα
18.00: Λαμία-ΑΕΛ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις