Η Καβάλα θέλει να προσφύγει στο Διαιτητικό και δεν μπορεί…

Η ΕΠΟ δεν προχώρησε σε επίδοση της απόφασης της Ε.Ι.Μ. και η Καβάλα δεν είχε τη δυνατότητα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τον δρόμο της Ζακύνθου ακολουθεί η Καβάλα, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα ενίσχυσης και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Όπως ο δρόμος της ομάδας του Ιονίου, έτσι και αυτός των Κυανόλευκων, όμως έχει πολλά εμπόδια. Οι Αργοναύτες είδαν την προσφυγή τους στην Ε.Ι.Μ. να απορρίπτεται την Πέμπτη (04/11) και περίμεναν την επίδοση της απόφασης για να ακολουθήσει σχετική αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, αυτό δεν συνέβη γιατί, όπως τους ενημέρωσε η ΕΠΟ, είχε… κλείσει το πρωτόκολλο!

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο ΑΟΚ δεν είχε στα χέρια του την απορριπτική απόφαση της Ε.Ι.Μ. στο αίτημα για έκδοση δελτίων, ήταν αδύνατο να προσφύγει στο Διαιτητικό. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήταν έξαλλοι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τη στιγμή μάλιστα που την Τετάρτη (03/11) είχαν ενημερώσει σχετικά τον νέο πρόεδρο, Γιώργο Αυγέρη και εκείνος είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεδρίασης την Παρασκευή (05/11). Έτσι, η εκδίκαση μετατίθεται – εάν επιδοθεί η απόφαση – για την προσεχή εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι η Καβάλα έχει ζητήσει αναβολή του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Πόντου και το αίτημα θα συζητηθεί στο ΔΣ της Παρασκευής (05/11). Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αιτηθεί προφορικά αναβολή έστω για τους τρεις πρώτους αγώνες, όπως έπραξε και η Ζάκυνθος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ματς με την ομάδα της Καλαμαριάς δεν πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή (07/11).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις