Θλίψη στη Μαγνησία για τους δύο νεκρούς: “Έφυγαν” από κορωνοϊό!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου με την απώλεια δυο νέων ανθρώπων από κορωνοϊό. Μετά τον 53χρονο που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας, έγινε γνωστό ότι “έφυγε” χτυπημένος από τον κορωνοϊό και ένας 55χρονος, επίσης ανεμβολίαστος, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Πρόκειται για τον 55χρονο επιχειρηματία Γιώργο Παπαθανασίου από την περιοχή του Αλμυρού, που βρήκε πεσμένο μέσα στο σπίτι του χωρίς οξυγόνο, ο αδελφός του, ο οποίος αμέσως τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Συγγενής του 55χρονου έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Σήμερα χάσαμε από τις ζωές μας έναν δικό μας άνθρωπο. Τον αδελφό μας. Νικήθηκε από τον covid. Ένας άνθρωπος γερός στα 55 του χρόνια χωρίς υποκείμενο νόσημα αλλά… ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. Εύχομαι η απώλεια αυτή να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις και να σωθούν ζωές”.
Ο Οδυσσέας Χαλκιάς

Στο μεταξύ λίγες ώρες νωρίτερα ειχε καταληξει στην ΜΕΘ Αθήνα στο Σωτηρία όπου είχε διακομισθεί ο 53χρονος Οδυσσέας Χαλκιάς, που επίσης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό πριν δυο εβδομάδες περίπου και αρχικά είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο

Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο Βόλου οι νοσηλευόμενοι έχουν φθάσει πλέον μια ανάσα από τους 100. Σήμερα, νοσηλεύονται συνολικά 98 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 90 στις 3 κλινικές covid και τη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης και οι 8 στη ΜΕΘ Covid.

Πηγή: istigmes.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις