Τσουκαλάς: «Ντέρμπι με Ηρακλή – Στόχος οι τρεις βαθμοί»

«Ντέρμπι» χαρακτήρισε το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο έμπειρος μέσος της βολιώτικης ομάδας τόνισε, επίσης, πως στόχος της ομάδας του είναι οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Τσουκαλά για το ματς με τον Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., στο Καυτανζόγλειο Στάδιο:

«Είχαμε μόλις μία εβδομάδα να δουλέψουμε για τον προσεχή μας αντίπαλο, καθώς, μόλις την περασμένη Δευτέρα, μάθαμε ότι την πρώτη αγωνιστική θα παίξουμε, κόντρα στον Ηρακλή. Βάσει των στοιχείων που συλλέξαμε αυτές τις λίγες μέρες, είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία δουλεύεται σε πολύ καλό επίπεδο από τον προπονητή της. Το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή.

Έχουμε δουλέψει σημαντικά όλον αυτόν τον καιρό, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά, παράλληλα, με σεμνότητα και ταπεινότητα, θα πάμε στο “Καυτανζόγλειο” για τη νίκη. Δεν υποτιμάμε τον Ηρακλή, αντίθετα τον σεβόμαστε, είναι ένας άξιος αντίπαλος, αλλά την Κυριακή θέτουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις