Βοσνιάδης: «Ξέρουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης»

Δηλώσεις για το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή πραγματοποίησε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής της Νίκης Βόλο χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

«Αρχικά, όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία, πάνω απ’ όλα. Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος, όπως κι εμείς, επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στην κατηγορία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, κι ας μην έχει βάλει ψηλά τον πήχη, με καλή οργάνωση και καλό προπονητή. Θα την αντιμετωπίσουμε, μπροστά στον κόσμο της, οπότε μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο μας. Ξέρουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, προκειμένου να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο, εντός αυτού. Με πολλή υπομονή και στήριξη, επιθυμούμε να θέσουμε τις βάσεις για καλύτερες ημέρες, σε αυτήν, αλλά και στις επόμενες αγωνιστικές χρονιές. Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθειά μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, πάμε, παιχνίδι με παιχνίδι, να έχουμε μία αξιόλογη πορεία, τη φετινή σεζόν».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις