Καταγγελία γνωστού επιχειρηματία του Βόλου: Έτσι πήγαν να μου αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό

Σοβαρή καταγγελία από επιχειρηματία του Βόλου για επιτήδειους που προσπάθησαν να του αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κατασκευής επιγραφών «The Sign», Γιάννης Κούντριας, εξιστόρησε τον τρόπο με τον οποίο αδίστακτοι απατεώνες προσπάθησαν να του αποσπάσουν τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού ώστε να του πάρουν όσα χρήματα είχε αυτός.

Όπως ο ίδιος καταγγέλει: «Μου τηλεφώνησε κάποιος και μου ζήτησε προσφορά για μία επιγραφή λέγοντας μάλιστα ότι έχουμε ξαναμιλήσει και οτι τώρα αποφάσισε να την κάνει.

Του δίνω λοιπόν τιμή και αμέσως μου ζητάει λογαριασμό τραπέζης για να προκαταβάλει τα χρήματα. Του δίνω λογαριασμό ALPHA ΒΑΝΚ γιατί με αυτή συνεργάζεται το VIVA WALLET, όπως μου είπε αλλά δεν ήθελε τελικά λογαριασμό τραπέζης ή ΙΒΑΝ αλλά των κωδικό του MY ALPHA WEB ή τον αριθμό της κάρτας μου που κάνω αναλήψεις.

Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και του είπα μια δικαιολογία για να κλείσει το τηλέφωνο. Αμέσως πήρα έναν παιδικό μου φίλο που δουλεύει στην ALPHA BANK και του εξιστόρισα το περιστατικό. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΔΙΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  694 559 23**».

Το τελευταίο διάστημα στον Βόλο υπάρχουν πολλές καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για απατεώνες που δρουν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Μάλιστα, στο goalpost.gr έφτασε καταγγελία από γνωστό ηλεκτρολόγο της Νέας Ιωνίας που παραλίγο να του αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις