Για το διπλό στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί σήμερα (05/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών ο Ολυμπιακός Βόλου, απέναντι στον Πανσερραϊκό, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φύγουν από τις Σέρρες με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, όπως είχαν κάνει και στις 6 Ιουνίου 2020 για το πρωτάθλημα της Football League που κέρδισαν με σκορ 1-0.

Η ερυθρόλευκη αποστολή βρίσκεται στις Σέρρες από χθες, Παρασκευή, και απ’ αυτή απουσιάζουν έξι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι μισοί τραυματίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Στάμου και ο Ξύδας θα παραμείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις αγώνες, ενώ ο Μαρκοπουλιώτης μπορεί να ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ωστόσο η χρησιμοποίησή του εγκυμονούσε κίνδυνο υποτροπής. Ντιαμπί και Κιτόκο κρίθηκαν ανέτοιμοι ενώ ο Σουλεϊμάν θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που βρίσκεται στις Σέρρες αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Βούγιοβιτς, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης, Κουντουριώτης, Βερνάρδος, Μπάτροβιτς, Σιαφά, Ντουάρτε, Χάσεκ, Αμπουμπακάρι, Εντογκά, Χατζής, Κατσούκης, Κόκας, Χατζηπιρπερίδης.

Διαιτητές

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από τη Ξάνθη. Α’ βοηθός ορίστηκε ο Κώστας Βρούζος από την Πιερία και Β’ ο Δημήτρης Παραφέστας από τη Λάρισα. 4ος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάρας από την Καβάλα.

Τηλεοπτικό το ματς

Το ματς θα μεταδοθεί σε ζωντανή, διαδικτυακή μετάδοση από τη σελίδα της διοργανώτριας στο FB και θα αναπαραχθεί από το goalpost.gr, όπου παράλληλα θα μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του αγώνα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις