Απίστευτο: Αφαιρέθηκε η επίμαχη φράση για Μαρινάκη και διαιτητές!

Η αναδημοσίευση της συνέντευξης του Μάθιου Γκόμες σε ελληνικά Μέσα προκάλεσε όπως φαίνεται αντιδράσεις καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η φράση «ο πρόεδρος ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα, τους διαιτητές και άλλα…», αφαιρέθηκε από το γαλλικό κείμενο!

Πιο συγκεκριμένα: Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Μάθιου Γκόμες σε συνέντευξή του στη γαλλική ιστοσελίδα footballski.fr μίλησε μεταξύ άλλων και για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο γαλλικό Μέσο την Παρασκευή. Χωρίς μέχρι σήμερα Κυριακή να υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή…

Ο Γκόμες αναφέρθηκε σε κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Χαρακτηριστικά ο παίκτης της Κέρκυρας τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ο πλουσιότερος σύλλογος, αυτός που κυριαρχεί. Ο πρόεδρος ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα. Τους διαιτητές και άλλα…». Κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από τη φωτογραφία του αποσπάσματος που ακολουθεί.

Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης και στα ελληνικά ΜΜΕ, ως δια μαγείας η τελευταία φράση του Γκόμες «ο πρόεδρος ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα, τους διαιτητές και άλλα…» εξαφανίστηκε από το πρωτότυπο κείμενο! Αντί αυτής της φράσης, τα λόγια του Γκόμες στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα footballski.fr μετατράπηκαν σε: «Είναι ο πλουσιότερος σύλλογος, αυτός που κυριαρχεί, με έναν ισχυρό πρόεδρο», όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του κειμένου που ακολουθεί.

Είναι απορίας άξιο τι ακολούθησε και η φράση «ο πρόεδρος ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα, τους διαιτητές και άλλα…» έγινε… «με έναν ισχυρό πρόεδρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη του Γκόμες στη γαλλική ιστοσελίδα ανέβηκε την Παρασκευή το βράδυ και την Κυριακή το πρωί δημοσιοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ο παίκτης της Κέρκυρας το μεσημέρι της Κυριακής πόσταρε τη συνέντευξη στο προφίλ του στο facebook γράφοντας πως δεν μίλησε ποτέ για διαιτητές κι ενώ είχε δημιουργηθεί ο θόρυβος από τις σχετικές δηλώσεις του.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

sdna.gr