Χ-άνουν το «τρένο» τα Τρίκαλα…

Οι… τάσεις αυτοκτονίας επέστρεψαν στα Τρικάλα, που αν και ήταν καλύτερα στην Κρήτη, κατάφεραν να χάσουν δύο πολύτιμους βαθμούς από τον Κισσαμικό (1-1) και να μείνουν ακόμα πιο πίσω στην κούρσα της διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη δυάδα, που ισοδυναμεί με την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, όμως δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, αφού ο Κισσαμικός είχε κλείσει καλά τους χώρους. Οι Κρητικοί είχαν ξεκάθαρα ως πρώτο τους στόχο να κρατήσουν πίσω το «μηδέν» και να επιχειρήσουν, αν τα καταφέρουν, να χτυπήσουν στην κόντρα.

Και το σχέδιο, πήγε κατ’ ευχήν για τους γηπεδούχους, αφού με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και μετά από ασταθή απόκρουση του Χιώτη σε σουτ του Βαττή, ο Μάντζης πήρε το… ριμπάουντ και δε δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στο βάθος της ανυπεράσπιστη εστίας των Τρικάλων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με κύριο εκφραστή αυτών των προσπαθειών τον Κουσκουνά, όμως μάταια, αφού το μόνο που κατάφεραν, ήταν να… κλέψουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Ήταν το 91ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ των Τρικάλων εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βρούτσινας από τον Πότσι.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60′ Μάνιας), Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Μάντζης (67′ Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75′ Πότσι)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56′ Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73′ Σερζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73′ Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις