Μεγάλο “τρίποντο” στο φινάλε για Καρδίτσα

Στο 92′ η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα σε ένα παιχνίδι που δεν… διεκδικεί και δάφνες ποιότητας.

Οι φάσεις στο ματς ήταν ελάχιστες, με την Αναγέννηση να έχει την πρωτοβουλία και να είναι ελαφρώς πιο επικίνδυνη. Από την πλευρά του, ο Αγροτικός, προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε, με την εικόνα του να είναι καλύτερη στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι, βγήκαν στο γήπεδο θέλοντας να κυριαρχήσουν, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Κάτι που κατάφερε η Αναγέννηση εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στο 0-0 και έφυγε με το τρίποντο από τον Εύοσμο. Στο 92′, ο Μπλέντι πήρε την μπάλα από τον Ακασού και με πλασέ έκανε το 1-0 δίνοντας το τρίποντο στην Αναγέννηση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (46′ Συμελίδης), Καθάριος (54′ Βελλίνης), Μπιτάνγκ, Νταβίντοφ, Μρντάκοβιτς.\

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης (68′ Μπλέντι), Καραχάλιος, Υφαντής, Τσιλούλης (61′ Μπιτέλης), Πιτταράς (81′ Ακασού), Τζέκος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις