Ψηλότερα ο Αχαρναϊκός, 3-1 τον Παναιγιάλειο

Άνετο μεσημέρι για τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, καθώς επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου και συνέχισε την ανοδική του πορεία…

Οι γηπεδούχοι, ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά και στο 14′ είχαν δοκάρι με τον Λινάρδο με την φάση αυτή να είναι και η μεγαλύτερη του πρώτου μέρους σε ένα αρκετά φτωχό πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν, με τον Αχαρναϊκό να κάνει… πάρτι! Ο Παβίσεβιτς με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο 55′ και στο 71′ έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα από το Αίγιο, κατάφερε να μειώσει στο 77′ με τον Γκουφά και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Η πίεση των φιλοξενούμενων μεγάλωσε, αλλά τελικά ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που με τον Ομπράντοβιτς στο 93′ έκανε το 3-1 και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγουδης, Εμέκα, Μαρής (48′ Κωστόπουλος), Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Μήλιος (83′ Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (63′ Καλογερόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Φωτιάς, Ρέλλας (75′ Μαυρόπουλος), Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (64′ Γκούφας), Μπουρλάκης (82′ Γκουτσίδης), Σκαρτσίλας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις