Το προφίλ του φονιά της 75χρονης στη Νέα Ιωνία

Πατέρας δύο παιδιών, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο κατώφλι της φυλακής είναι ο δολοφόνος της 75χρονης από τη Νέα Ιωνία . Πρόσωπο κλειδί σύμφωνα με πληροφορίες είναι η σύζυγος του δολοφόνου που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία. Η ίδια φέρεται να κατάλαβε αμέσως τι συνέβη γιατί με την εξαφάνιση της 75χρονης την Πέμπτη υπήρξε ταυτόχρονη εξαφάνιση και του συζύγου της. Συνεργάστηκε με την αστυνομία όπως το ίδιο φέρεται α έπραξε και ο αδελφός του. Εκτιμάται ότι το «θρίλερ» με την παράδοσή του θα λήξει από ώρα σε ώρα καθώς οι συγγενείς του προσπαθούν να τον πείσουν να το κάνει σκεπτόμενος τα παιδιά του και μόνον αυτά.

Ο 39χρονος Θ. Μ. δολοφόνος της νονάς του έχει παρελθόν για προστασία σε μαγαζιά και «μπραβιλίκια».

Καταδίκη για εμπρησμό και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών

Ηταν κατηγορούμενος και στην υπόθεση της φωτιάς που είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε καφέ μπαρ στην παραλία των Αλυκών Βόλου, τον Ιανουάριο του 2015. Κάθησε στο εδώλιο του κακουργιοδικείου Λάρισας, ως υπαίτιος εμπρησμού του καταστήματος. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (έξι προς μία ψήφο) και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 3,5 ετών. Η ποινή του ήτα μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε καταθεσει πως ο Θ. Μ και ένας ακόμη 65χρονος ήταν οι δράστες, καθώς ήθελαν να τον εκδικηθούν, επειδή είχε λάβει άδεια για πρακτορείο ΟΠΑΠ, στερώντας την προφανώς από αυτούς. Η φωτιά στο καφέ μπαρ είχε ξεσπάσει στις 11.15 τη νύχτα της 9ης Ιανουαρίου του 2015, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς ο εξοπλισμός του καταστήματος , με τη ζημιά να υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ.. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τους δύο κατηγορούμενους ως δράστες του εμπρησμού.

Προμελετημένο έγκλημα

Η αστυνομία που τον αναζητά ερευνά την εμπλοκή του με ναρκωτικά , ενώ εκτιμάται πως ο καυγάς μεταξύ τους ξέσπασε γιατί εκείνη δεν του έδινε χρήματα και το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Οι γείτονες ανέφεραν πως ο 39χρονος που έχει εργαστεί ως ντελιβεράς σε πολλά μαγαζιά στο Βόλο επισκεπτόταν συχνά τη νονά του και του έδινε χρήματα αγόγγυστα για να ζει τα δύο μικρά παιδιά του. Η αστυνομία βρήκε χρήματα μέσα στο σπίτι της 75χρονης , αλλά δεν έχει διαπιστωθεί εάν υπήρχε και κρυψώνα που γνώριζε ο βαφτισιμιός της. Η αστυνομία ανακρίνει φίλους και γνωστούς του. Η 75χρονη είχε χάσει πριν επτά χρόνια τον γιό της από ναρκωτικά και την ημέρα που εξαφανίστηκε πήγε να επισκεφθεί το σπίτι που βρέθηκε νεκρό το παιδί της. Καθάρισε , μίλησε με τις γειτόνισσες και έκτοτε εξαφανίστηκε. Η δολοφονημένη Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, που βρέθηκε νεκρή σήμερα στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή Καζανάκι Νέας Ιωνίας, έχει έναν 50χρονο γιο με κινητικά προβλήματα που θα αναλάβει η αδελφή της.

Ο δράστης της δολοφονίας που σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο βαφτισιμιός , ο ΘΜ, διέρρηξε αποθήκη άλλου ενοίκου για να κρύψει το πτώμα αλλά άφησε στα σκαλιά τον καφέ και τα τσιγάρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη (04.11.2021) και σκότωσε την 75χρονη με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά πολύ κοντά στην πόρτα και στο ασανσέρ βρέθηκαν κηλίδες αίματος, που οδήγησαν τους αστυνομικούς ως το υπόγειο, όπου τελικά βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας.
Το πτώμα της βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις