Πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία με Ζήγρα ο ΑΣ Βόλου 2004

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΣ Βόλος 2004, που ανακοίνωσε την Αναστασία Ζήγρα. Η Αναστασία Ζήγρα επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε μετά από μια δεκαετή πορεία σε ομάδες της Α’ Εθνικής, συμμετοχές σε Champions League και Εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών!

Η ανακοίνωση:

«Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της. Η Αναστασία Ζήγρα επέστρεψε στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα της και αποτελεί ξανά μέλος της.

Για την Αναστασία δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μετά την δεκαετή και πλέον πορεία της σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα μας με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τα 18 της χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στις Ελπίδες Καρδίτσας για ένα χρόνο, ενώ επόμενος σταθμός της ήταν οι Αμαζόνες Δράμας για τρία χρόνια με τις οποίες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014 και αγωνίστηκε στο champions league. Έπαιξε για έξι μήνες στην Κύπρο και επέστρεψε στη Δράμα για ένα ακόμη χρόνο. Στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης με τον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν, με τελευταίο σταθμό πριν την επιστροφή της στο Βόλο, τον Εργοτέλη με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο χρονιές.

Αποτέλεσε βασικό μέλος τόσο της Εθνικής κορασίδων όσο και της Εθνικής νεανίδων, με συμμετοχή σε επίσημους αγώνες ενώ συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά με την Εθνική γυναικών.

Η Αναστασία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας τόσο με την ποιότητα όσο και με την εμπειρία της, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Εργοτέλη για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις