Πίστη για ΝΙΚΗ στο Καυτανζόγλειο (pregame)

Με απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο, η Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει σήμερα (07/11) στις 3 μ.μ., να μπει με το δεξί στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της SL2, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Παρά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με νίκη, εκμεταλλευόμενη το μομέντουμ της καλής αρχής που έχει κάνει στις επίσημες υποχρεώσεις της για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειώσουμε πως στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της, η Νίκη Βόλου έχει απολογισμό τρεις νίκες, χωρίς, μάλιστα, να έχει δεχθεί γκολ.

Στην προσπάθεια αυτή ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα. Η αποστολή των κυανολεύκων που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, αποτελείται από 20 παίκτες.

 Βοσνιάδης και Τσουκαλάς για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου

Ο προπονητής της Νίκης Αλέκος Βοσνιάδης και ο έμπειρος μέσος, Σταύρος Τσουκαλάς, δήλωσαν ανάμεσα σε άλλα για το σημερινό παιχνίδι:

Βοσνιάδης: «Ξέρουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, προκειμένου να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας»

Τσουκαλάς: «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά, παράλληλα, με σεμνότητα και ταπεινότητα, θα πάμε στο “Καυτανζόγλειο” για τη νίκη. Δεν υποτιμάμε τον Ηρακλή, αντίθετα τον σεβόμαστε, είναι ένας άξιος αντίπαλος, αλλά την Κυριακή θέτουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς»

O προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, ανάμεσα στα άλλα δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στον πρώτο επίσημο αγώνα μέσα στο γήπεδό μας τη Νίκη Βόλου. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ομάδα που έχει δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για να πετύχει την άνοδο. Νομίζω πως αυτό έχει ως στόχο και φέτος. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, όποιον αντίπαλο και να αντιμετωπίζουμε από οποιαδήποτε κατηγορία».

Διαιτητές

Την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου θα διευθύνει ο Γιώργος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς. Α’ βοηθός ορίστηκε ο Νίκος Σάββας από την Ένωση Σερρών και Β’ ο Αλέξανδρος Μπαλιάκας από την Κοζάνη. 4ος θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης από την Ένωση Θράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις