Βοσνιάδης: «Πολύτιμος βαθμός σε μία δύσκολη έδρα»

Πολύτιμο χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Καυτανζόγλειο ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου παραδέχθηκε πως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της ομάδας του, έπαιξαν τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν εντός της εβδομάδας με αποτέλεσμα να γίνουν αλλαγές πλάνων την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Πήραμε έναν πόντο παρόλο που δεν ήμασταν καλοί, ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έβγαλε περισσότερα πάθος από εμάς. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού από αυτό που έπαιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Πήγε σε πιο άμεσο παιχνίδι κι αυτό μας δυσκόλεψε. Απέκτησαν ενθουσιασμό οι παίκτες του, πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, κέρδισαν τις μονομαχίες, παρασύρανε τον κόσμο και είναι φυσιολογικό να πήρανε το πάνω χέρι. Φάνηκε ότι μας επηρέασε πολύ το πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε μέσα στην εβδομάδα, όπως δεν είχαμε και σε καλή μέρα, αρκετά από τα ατού μας»

Για τα κρούσματα κορωνοϊού: «Εύχομαι να μην περνάνε αυτές τις καταστάσεις άλλες ομάδες. Μας άλλαξε τελείως την ομάδα. Εκτός των κρουσμάτων είχαμε και παιδιά που ήταν καταπονημένα από πυρετό».

«Πολύτιμος βαθμός σε μία δύσκολη έδρα»

«Το σημαντικό είναι ότι μέσα από τόσα  προβλήματα, καταφέραμε πήραμε τον πρώτο πόντο απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής, του οποίου τη δυναμική γνωρίζουμε. Είδαμε ότι ο κόσμος γύρισε και είναι ζεστός. Ήταν ένας πολύτιμος βαθμός σε μία πολύ δύσκολη έδρα»

«Το πρωτάθλημα να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους»

«Να ευχηθούμε στον Ηρακλή και στον συνάδελφο να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια παρά τα προβλήματά μας. Συνεχίζουμε. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και να μην ξεφύγουμε… Υγεία σε όλα τα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις