Κ. Βελιτζέλος: «Το ρόστερ έχει βάθος»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Κώστας Βελιτζέλος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του εντός έδρας φιλικού αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος έληξε με 2-0 υπέρ της ομάδας του. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ανέφερε πως οι παίκτες του χρειάζεται να βελτιώσουν κάποια πράγματα, τα οποία δεν κατονόμασε, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο πρωτάθλημα από τον κακό αγωνιστικό χώρο του ”Παντελής Μαγουλά”. Ο Κώστας Βελιτζέλος τόνισε επίσης πως το ρόστερ της ομάδας του έχει βάθος και γνωρίζουν όλοι πως υπάρχει στρίμωγμα. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δούμε τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Κυπέλλου. Μοιράσαμε το χρόνο για να έχουμε όλους τους παίκτες, λόγω της αναβολής του Πρωταθλήματος σε ενεργή κατάσταση. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία σίγουρα πηγάζουν από τον αγωνιστικό χώρο, που τις τελευταίες ημέρες δεν είναι καλός και δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, αυτή είναι η έδρα μας και εδώ μέσα πρέπει να παίζουμε, οπότε πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα κάποια πράγματα, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στο Πρωτάθλημα. Έμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών. Το ρόστερ δείχνει ότι έχει βάθος και μπορούμε να υπολογίζουμε παραπάνω παιδιά κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμένα και πολύ καλό για την ομάδα».

Για τον Σκοπελίτη: «Είναι έτοιμος για να παίξει άμεσα».

Για τον Ρολντάν: «Πέρα από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και φάνηκε στη φάση, που έχασε το γκολ. Όμως, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μας βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας για να μένει η ομάδα ψηλά».

Για τον Βρονταρά: «Έχει πολλά χρόνια παρουσίας σε παιχνίδια πρωταθλήματος και ήδη μας βοηθάει σε διάφορα θέματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για τον ευχάριστο πονοκέφαλο που έχει σχετικά με το ρόστερ της ομάδας: «Από εδώ και πέρα γνωρίζουν όλοι ότι θα υπάρχει ένα στρίμωγμα και σίγουρα κάποιοι παίκτες που δεν παίζουν και το επίπεδο τους βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνων που παίζουν, αυτό θα συμβαίνει εξαιτίας των αναγκών του παιχνιδιού».

Για τον Μπαλαράμπε: «Από την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα. Έχει μπει στον ρυθμό, κάνει πράγματα με τη μπάλα και είναι πλέον θέμα ημερών για να είναι απόλυτα έτοιμος».

Για τον Κοτίτσα και τον Αλεξανδρή: «Ο Κοτίτσας είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό που τον ενοχλούσε και ο Αλεξανδρής στον δικέφαλο. Το παιχνίδι ήταν φιλικό και αποφασίσαμε να τους προστατέψουμε. Θέλαμε να δούμε να αγωνίζονται μόνο οι παίκτες που ήταν απόλυτα έτοιμοι από ιατρικής πλευράς».

Για τον δανεισμό του Σταύρου Βουρδάκη στον Πύρασο: «Ο Σταύρος είναι ένα παιδί που δούλεψε πάρα πολύ αυτό το χρονικό διάστημα και ευκαιρίες του δόθηκαν μόνο στο Κύπελλο. Σίγουρα του λείπουν παιχνίδια και πολύ δουλειά ακόμα, γιατί είναι 17 χρονών και έχει πολλά πράγματα ακόμα να μάθει. Μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής εκεί και από το καλοκαίρι να μπει στη διαδικασία να τον δει ξανά η ομάδα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Θεωρώ ότι δεν ευνοεί καμία ομάδα και πρέπει να βρεθεί μια λύση άμεσα, ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να κάνουν έναν προγραμματισμό. Με αυτή τη κατάσταση δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό στις προπονήσεις. Ακόμα και τα φιλικά είναι καλά και βοηθάνε, αλλά δεν είναι αγώνες πρωταθλήματος, που υπάρχει κανονική πίεση».