”Ντόρτια” Παγασητικού με Ιάσονα

Σε μία σημαντική νίκη με το ευρύ 4-0 προχώρησε η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου κόντρα στον Ιάσων Άλλης Μεριάς και ουσιαστικά πηγαίνει στο ντέρμπι κορυφής το ερχόμενο Σάββατο με την Ακρόπολη στο Σέσκλο χωρίς απώλεια και στο -1 από την κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαγγιώρος που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δις (63′, 70′) και ουσιαστικά ξεκλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

Μοιρασμένο το α’ μέρος, από μια σπουδαία ευκαιρία για κάθε ομάδα
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν ως κορυφαία στιγμή για την επίτευξη κάποιου τέρματος την φάση στο 45+1′ με τον Ρηγίνο να μη μπορεί να βρει στόχο όντας αμαρκάριστος εντός μεγάλης περιοχής, καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κωνσταντίνου. Ενώ για τους φιλοξενούμενους ίδια κατάληξη είχε και το τετ-α-τετ που βγήκε ο Καλογριάς, απέναντι στον Αλέξη στο 32′. Αυτές ουσιαστικά ήταν και οι κορυφαίες ευκαιρίες για το α’ μέρος με το στείρο 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Χρυσή αλλαγή ο Μαγγιώρος, εκρηκτικό εικοσάλεπτο και 4-0
Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Παγασητικού γνώριζαν πως πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν την νίκη και όντως, παρουσίασαν μια σοβαρότητα στο παιχνίδι τους και με μεγάλο πρωταγωνιστή των Μαγγιώρο που ερχόμενος από τον πάγκο δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του , σκοράροντας δύο φορές. Αρχικά στο 63′ (1-0)με πλάσε σε κενή εστία έπειτα από γύρισμα του Μπούρντα και εν συνεχεία στο 70′ (2-0) με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του εξαιρετικού για ακόμη ένα παιχνίδι Μαρούγκα ανοίγοντας έτσι τον χορό των γκολ στο παιχνίδι. Η γηπεδούχος ομάδα είχε πάρει φόρα για τα καλά και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 3-0, αυτή την φορά με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του
Ρουμπάτι στο 73′ από θέση έξω αριστερά με την μπάλα να περνά από πλήθος παιχτών και αφού πρώτα προσέκρουσε στο δεξί κάθετο της εστίας του Κωνσταντίνου, στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Ενώ το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε στο 81′ και πάλι ο Ρουμπάτι έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό Μαγγιώρου – Μπούρντα και Ρουμπάτι πού έπαιξαν την μπάλα με την μια και ο τελευταίος με δυνατό σουτ εντός περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ για την ομάδα του.

Συνθέσεις:

Α.Σ Παγασητικός: (Θ. Ανδρουτσόπουλος) Αλέξης, Μπερτζέμης, Δωσσάς (53′ Μαγγιώρος), Στρούγγης, Καψιώτης, Ζάνης (83′ Ξηρομερίτης), Ρηγίνος (46′ Μπραχόλι), Σίμος, Μπούρντα, Ρουμπάτι, Μαρούγκας.

Ιάσων Άλλης Μεριάς: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Μάτης, Κωτσαλής ,Τσίγγας (71′ Πουλάκης), Τσιάνος, Καλογριάς, Ρακής(62′ Σιαμέτης), Δημόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις