Την ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου γνώρισε η Νίκη Βολου

Την εκτός έδρας ήττα με 84-71 γνώρισε η Νίκη Βόλου από την πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τις επιθέσεις να έχουν τον κύριο λόγο. Η νωθρότητα με την οποία μπήκε η βολιώτικη ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο, τα λάθη και η αστοχία είχαν ως αποτέλεσμα ο Ερμής να πάρει προβάδισμα που έφτασε μέχρι και τους 19 πόντους στο 28′.

Οι παίκτες των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου έκαναν προσπάθεια να γυρίσουν το ματς στην τελευταία περίοδο, αλλά οι αποφάσεις των διαιτητών (χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για το τελικό αποτέλεσμα) σε καίρια σημεία του αγώνα δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητές τους.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 41-35, 67-53, 84-71

Ερμής Σχηματαρίου (Οικονόμου-Γιαννακόπουλος): Κυριακόπουλος 21 (4), Ανδρέου, Δουρούκης 5 (1), Ζαρμακούπης 9, Χατζηγιαννάκης, Μπόρσης, Καλημέρης 8, Μπακέας 3 (1), Χάλιος, Κωνσταντακάκης 9 (1), Μπότσης, Δημητριάδης 29 (2).

Νίκη Βόλου (Μαύρος): Νίκολης, Βερτζάγιας 7(1), Σπανόπουλος 3(1), Σκουφέζης, Ζησόπουλος, Κουτίνας 21(3), Λόλας 5, Μπουσκολίτης, Ξενιτίδης 9(1), Καλλές 7, Σαριμπαλίδης 19(4).

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Νίκης

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή για τη νίκη της, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές της Νίκης Βόλου για την προσπάθεια τους στο σημερινό παιχνίδι.

Συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Έσπερο Λαμίας την ερχόμενη Κυριακή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις