Έπαιξε για το ορφανοτροφείο η ανδρική ομάδα του ΑΣ Αργώ

Το ανδρικό τμήμα του  Α.Σ. ΑΡΓΩ  συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Μαγνησίας διοργάνωσε τουρνουά φιλικών αγώνων βόλεϊ φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς. Εκτός από  τη διοργανώτρια ομάδα συμμετείχαν οι ομάδες του Γ.Σ. Βόλου και της ΕΑ Λάρισας. Οι συμμετέχοντες αθλητές και φίλαθλοι προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Ορφανοτροφείου Βόλου.  Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν συναρπαστικοί αγώνες , που προσέφεραν όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους, καθώς επίσης και χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές των ομάδων, ενόψει  της έναρξης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής ανδρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες ΓΣ ΒΟΛΟΥ και ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για την αποδοχή της πρόσκλησης και την προσφορά τους και την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Περιφέρειας Μαγνησίας (ΕΚΠΟΛ) για την συνδιοργάνωση.

Το ανδρικό τμήμα του ΑΣ ΑΡΓΩ  ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την συνδρομή της στο τουρνουά . Όπως επίσης το γυναίκειο τμήμα του ΑΣ ΑΡΓΩ, ευχαριστεί την “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων” και τον Ηλιόπουλο Βασίλη για την πέραν της δεκαετίας συνδρομή της , όποτε κι αυτή ζητήθηκε

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις