«Στον Βόλο δεν έχουμε οπαδούς, αλλά φιλάθλους»

Ο τεχνικός διευθυντής της θεσσαλικής ομάδας, Άκης Πέτρου, σχολιάζει στο SDNA, τα θλιβερά επεισόδια που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Τα απίστευτα κι όμως ελληνικά σκηνικά στο Πανθεσσαλικό, δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να μην γίνουν «viral» στην 9η αγωνιστική της Super League, με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπά…κόκκινο, όχι μόνο στην εξέδρα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Τριτοκοσμικές σκηνές με επεισόδια και διακοπές που…τσακίζουν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνουν τους πρωτάρηδες στο ελληνικό «χωριό» να βιώνουν μια μοναδική (αρνητική) εμπειρία α λα ελληνικά!

Την επόμενη μέρα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό, το  SDNA  επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του Βόλου, Άκη Πέτρου (φωτ.) ο οποίος μας μετέφερε πως έζησαν οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας το πολεμικό κλίμα.

«Εμείς όπως γνωρίζετε όλοι, στο Βόλο δεν έχουμε οπαδούς, αλλά φιλάθλους. Έρχονται οικογένειες και παιδιά των ακαδημιών στο γήπεδο και παρακολουθούν τους αγώνες μας.

Οι παίκτες μας τρόμαξαν για τις οικογένειες τους βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στις εξέδρες έπειτα από την εισβολή των οπαδών του Άρη κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Ο προπονητής μας ήταν τιμωρημένος δεν καθόταν στον πάγκο και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από την εξέδρα. Τόσο αυτός, όσο κι εμείς, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους παίκτες προσηλωμένους στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού, κάτι που δεν ήταν εύκολο».

– Για την ένταση μεταξύ των παικτών και τις αποβολές: «Αυτό που μου μετέφεραν οι παίκτες μας είναι πως πήγαν στον αρχηγό του Άρη τον Μπερτόγλιο και του ζήτησαν ως αρχηγός να πάει στους οπαδούς τους και να τους ηρεμήσει».

– Για το κατά πόσον επηρέασε αγωνιστικά το Βόλο τα επεισόδια και η μεγάλη διακοπή: «Επηρέασαν το ίδιο και τις δύο ομάδες»

– Για την επόμενη μέρα του Βόλου: «Χάσαμε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά κοιτώντας μπροστά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις