Το σοκαριστικό πόρισμα του ιατροδικαστή: Την σκότωσε με 42 μαχαιριές

Ο Θ. Μ σκότωσε την 75χρονη νονά του με 42 μαχαιριές σε θώρακα , πρόσωπο και κοιλιακή χώρα σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Ο ιατροδικαστής έδωσε σήμερα το πόρισμά του για τη δολοφονία της γυναίκας στη Νέα Ιωνία που βρέθηκε σφαγμένη.

Ο 39χρονος δολοφόνησε τη νονά του στις 4 Νοεμβρίου και την έκρυψε σε αποθήκη της πολυκατοικίας στην οδό Καζανάκι 1. Και ενώ η αστυνομία μέχρι σήμερα τον αναζητά έκανε ανάρτηση  στις 6 Νοεμβρίου.

Ο δολοφόνος της 75χρονης  λίγη ωρα πριν η αστυνομία  επισημοποιήσει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου την πληροφορία ότι ταυτοποίησε τον δράστη, εκείνος στις 12 το μεσημέρι είχε κάνει ανάρτηση φωτογραφία του στο facebook . Είναι μια φωτογραφία selfie στην πλατεία ενός χωριού με καλοκαιρινό καιρό και κόσμο πίσω του.

Ο δράστης δεν έχει ακόμη παραδοθεί και “κλειδί” για την αστυνομία θεωρούνται η σύζυγός του και ο αδελφός του, ώστε να τον πείσουν να παραδοθεί. Το προφίλ του δράστη που εξετάζει η αστυνομία που τον αναζητά,  δεν υποδηλώνει πως μπορεί να έχει κάνει κακό στον εαυτό του από τύψεις ή για να αποφύγει την σύλληψη.

gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις