Μπέος: «Έλειπε και ο Καραπαπάς για να βγάλει επίσημη ανακοίνωση ο Άρης»

Σίγουρος ότι τα εκδοτήρια έκλεισαν πιο νωρίς και δεν είχαν εισιτήρια οι φίλαθλοι που μπήκαν μέσα στο Πανθεσσαλικό εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ντροπή να πέφτουν κροτίδες δίπλα σε παιδάκια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επεισόδια και τη στάση Άρη και Super 3: «Αχ ξέχασα ήταν αλλού ο κύριος Καραπαπάς και για αυτό δεν βγήκε κάτι επίσημα. Ο επίσημος Άρης δεν έβγαλε ανακοίνωση αλλά μόνο διαρροές. Ο Super 3 τι υπάρχει; Τι λέει; Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που τους δείχνει να πηδάνε και να σπάνε. Σοκαρίστηκα γιατί έχω μια ευαισθησία στα παιδιά. Έσκαγαν κροτίδες δίπλα τους.

Έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν μέσα. Εφόσον, βλέπει ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, θα έπρεπε να πει ας ανοίξουμε το πέταλο. Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη ο κύριος Αλεξάκης, ο αστυνομικός διευθυντής δηλαδή. Τον έχω αναφερθεί.

Βλέποντας αυτο το χάλι, τα εκδοτήρια σταμάτησαν το πρωί να εκδίδουν εισιτήρια. Κάποιοι πρόλαβαν να πάρουν. Ήρθαν κάποιοι οικογενειάρχες και τους έβαλα μέσα. Γιατί; Γιατί αυτοί πρέπει να είναι μέσα. Δεν είχαν εισιτήρια αυτοί, όμως. Έσπαγαν και έμπαιναν μέσα.

Αν τα έχουν τα εισιτήρια, να τα φέρουν και εγώ θα ζητήσω συγγνώμη δημοσίως. Το σύνολο των εισιτηρίων που τυπώσαμε είναι 250. Είναι αληταράδες. Τα εκδοτήρια έκλεισαν περίπου στις 10.30. Λένε ψέματα. Είχαν εισιτήριο να μπούνε μέσα; Όχι! Γιατί έσπασαν τις πόρτες;

Η αστυνομία τους σταμάτησε γιατί κανείς δεν είχε εισιτήριο. Πήγαν μέσα από τα χωράφια και βγήκαν έξω από το Πανθεσσαλικό. Σιγά σιγά έγιναν μπούγιο, τα έσπασαν και μπήκαν. Πήγαν να κάνουν επίθεση σε μένα στα επίσημα; Για εμένα δεν με νοιάζει. Έσκαγαν κροτίδες δίπλα στα 8χρονα; Είναι ντροπή!».

Για το αν μίλησε με Καρυπίδη: «Μίλησα με τον Καρυπίδη και χθες και σήμερα. Δεν είπε η ΠΑΕ Άρης σπάστε τα και μπείτε μέσα. Δεν έχει καμία ευθύνη. Μου είπε ότι στεναχωρήθηκε με την εικόνα που είδε. Κάναμε συζήτηση. Δεν κατηγόρησε κανέναν και δεν ζήτησε συγγνώμη. Δεν φταίει ο Άρης. Αυτοί οι αληταράδες φταίνε».

Για την ανακοίνωση που δεν βγήκε από τον Άρη: «Τι να βγάλει η Super 3;. Γιατί να βγάλει ανακοίνωση ο Άρης; Για τους 300 αλήτες; Τι να πει; Το άσπρο μαύρο; Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες»

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ που μπήκαν: «Δεν είναι δικαίωμα μου να πω δεν σε βάζω; Δεν είναι δικαίωμα μου; Έχεις εισιτήριο, μπες μέσα. Η ΑΕΚ έχει σύνδεσμο εδώ. Πήγαιναν εκεί και έπαιρναν τα εισιτήρια τους. Ανοίξαμε το πέταλο, λοιπόν, για να μην γίνουν επεισόδια».

Τέλος, σημείωσε: «Πωλείται, λοιπόν. Ελάτε πάρτε την. Σας το χαρίζω το ποδόσφαιρο αυτό. Με Αυγενάκη και ΕΠΟ. Πάρε θέση Αυγενάκη. Ποιο ποδόσφαιρο; Για τους μεγάλους; Δειτε τι γίνεται στις άλλες χώρες. Πες, λοιπόν, στους μεγάλους αυτοί είναι οι κανονισμοί, αν δεν τους δέχεσαι πήγαινε στο σπίτι του. Πάντα να την πληρώνει ο μικρός».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις