Απάντησε ο Οφρυδόπουλος στις αιχμές του Αναστόπουλου για την ΑΕΚ Β’

Ο Νίκος Αναστόπουλος σχολίασε αιχμηρά την παρουσία αρκετών παικτών της πρώτης ομάδας στην ΑΕΚ Β’ μετά την ήττα της Καλαμάτας στα Σπάτα. Τι απάντησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα της Καλαμάτας από την ΑΕΚ Β’ (1-0) στην πρεμιέρα της Super League 2 το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με αρκετούς παίκτες της πρώτης ομάδας. Στο βασικό σχήμα ήταν οι Μπακάκης, Μιτάι, Λάτσι, και Σαμπανάτζοβιτς.

«Η ΑΕΚ κατέβασε πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως μας υπολόγιζε πάρα πολύ. Εύχομαι οι ίδιοι παίκτες να αγωνιστούν και στα επόμενα ματς», δήλωσε στο «Σπορ στο Νότο» ο προπονητής της Καλαμάτας.

«Ήταν μια ήττα από το πουθενά. Κέρδισε η ΑΕΚ το παιχνίδι χωρίς φάση. Σε μια ανύποπτη στιγμή έγινε μια φάση και δεν καταλάβαμε πώς χάσαμε το παιχνίδι. Αν η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, να το δεχτώ. Όμως ήμασταν καλύτεροι. Θα πρέπει τις ευκαιρίες που κάνουμε να τις μετατρέπουμε σε γκολ. Το γήπεδο ήταν χωράφι. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, δεν χάθηκε τίποτα, συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, απάντησε στις αιχμές του Αναστόπουλου. «Ως παράπονο δεν ευσταθεί αυτό. Είδαμε πως έπαιξε ο Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ ή ο Τζολάκης και ο Σουρλής με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα έχουμε οποιονδήποτε παίκτη μας δίνουν από την πρώτη ομάδα», τόνισε και για τη νίκη ανέφερε:

«Ήταν μια σημαντική και ιστορική νίκη, δεδομένου πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε αυτό το πρότζεκτ της ΑΕΚ Β’. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι και στο τελευταίο 25λεπτο σαφέστατα καλύτεροι. Στην κατηγορία αυτή τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Η Καλαμάτα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολλούς καλούς παίκτες και με αυτούς μπορεί και θα παίξει πολύ καλύτερα».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις