Βοσνιάδης: “Θετικό το ξεκίνημα”

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, και μίλησε για τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή, σχολίασε τι του έκανε εντύπωση ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε η ομάδα του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μου έκανε εντύπωση η παρουσία του κόσμου και την έσπρωξε σε καλή εμφάνιση. Με την ένταση που είχε ο κόσμος του Ηρακλή, παρασύρθηκε και η ομάδα. Μου άρεσε η συσπείρωση του κόσμου, έδειξε να μην έχει κολλήματα αγωνιστικά ο Ηρακλής, ο Γεωργιάδης είχε πλάνο και έκανε και διαφορετικά πράγματα και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Εμείς είχαμε τεράστια προβλήματα και δυσκολευτήκαμε πολύ στο Καυτανζόγλειο. Ο βαθμός κόντρα σε μια τόσο καλά τοποθετημένη ομάδα μέσα στο παιχνίδι, είναι πολύ καλός για μένα, μπορούμε να πούμε πως είναι θετικό το ξεκίνημα».

Για τις αναβολές της Σούπερ Λιγκ 2 και πόσο επηρεάστηκαν οι ομάδες: «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και στην αρχή θα βλέπουμε απρόβλεπτα αποτελέσματα. Κάποιες ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία τέλη Ιουλίου και τα παιχνίδια έγιναν 7 Νοεμβρίου. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν συμβαίνει αυτό. Εχουμε μπλέξει με τον κορωνοϊό, πρέπει να έχουμε βάθος στο ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε στη φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις