Δικαιώθηκε και η Καβάλα στο Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Καβάλα. Αυτό σημαίνει ότι οι Αργοναύτες μπορούν να βγάλουν δελτία και να αγωνιστούν στη Super League 2. Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΚ είχε αιτηθεί αναβολή των τριών πρώτων αγώνων της στο πρωτάθλημα, αλλά η Λίγκα το είχε αρνηθεί. Έτσι, το παιχνίδι της πρεμιέρας εναντίον του Απόλλωνα Πόντου δεν έγινε ποτέ και για την τύχη του θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

Η ενημέρωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την εξής απόφαση.
Δίκασε αντιμωλία των διαδίκων την από 05.11.2021 έφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.) και της 712/04.11.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.
Δέχτηκε τυπικά και ουσιαστικά την ως άνω έφεση.
Εξαφάνισε την εκκαλουμένη 712/2021 απόφαση της Ε.Ι.Π. της Ε.Π.Ο., ως προς την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965», κατά το προσβαλλόμενο αυτής μέρος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις