Τα πρώτα λόγια του Κούγια μετά το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Για το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα, που είχε μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος μίλησε για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της Τρίτης όταν το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια σε σφοδρή σύγκρουση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ, τα παιδιά του ήταν το μοναδικό που σκέφτηκε τα δευτερόλεπτα πριν να πέσει στη διαχωριστική λωρίδα για να αποφύγει τα φορτηγά που είδε μπροστά του και αποκάλυψε πως αποκόμισε κατάγματα στο αριστερό του χέρι.

«Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι» ανέφερε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το τροχαίο οφείλεται στην «ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών». «Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά – σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου.

Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας. Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις