Ο Μανώλης Τρίμμης προπονητής στους “μικρούς” της Νίκης Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Ο Μανώλης Τρίμμης είναι ο προπονητής των ηλικιακών τμημάτων Κ-11 και Κ-13 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και γυμναστής της ομάδας των Νέων Αθλητών Νίκης. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διαθέτει πιστοποιητικό γνώσης πρώτων βοηθειών και πιστοποίηση χρήσης απινιδωτή.

Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακά αγωνιστικές ομάδες της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου, στην Κ-20 του Πανθρακικού, αγωνιζόμενος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ έχει παραστάσεις και από την Γ’ Εθνική, σε επίπεδο ανδρών, στην οποία αγωνίστηκε με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών. Ως προπονητής, ξεκίνησε να εργάζεται από το 2017, έχοντας δουλέψει, σε επίπεδο Ακαδημιών, στην Αγία Παρασκευή, για δύο χρόνια, και, φυσικά, στην ομάδα μας από το 2019, μέχρι σήμερα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως εργάζεται ως εκπαιδευτής προπονητικής ποδοσφαίρου στο ΙΕΚ Δήμητρα.

Στις δηλώσεις του, σχετικά με τη συνεργασία του με τη Νίκη Βόλος, ο κ. Τρίμμης ανέφερε τα εξής:

“Η συνεργασία μου με τη Νίκη Βόλου είναι άψογη. Πέρα από την ευκαιρία που μου δίνεται επαγγελματικά να δουλέψω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, για μένα, το να βρίσκομαι και να εργάζομαι καθημερινά στο “Παντελής Μαγουλάς”, γήπεδο στο οποίο “ανδρώθηκα” ποδοσφαιρικά, και να προπονώ τους μικρούς μου αθλητές, τα “θηρία” μου (σ.σ. γέλια), είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

Η συνύπαρξή μου, επαγγελματικά, με τους υπόλοιπους προπονητές της Ακαδημίας είναι καταπληκτική. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διοικούντες, οι οποίοι προσπαθούν να επιλύσουν σταδιακά όλα τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, σε επίπεδο Ακαδημιών, στην ομάδα μας. Σε αυτήν την “επανεκκίνηση” των Ακαδημιών μας, με την αύξηση των μικρών αθλητών μας, από το περασμένο καλοκαίρι, θεωρώ πως ήδη έχουμε κερδίσει το πρώτο “στοίχημα”. Ο υπερσύγχρονος, πλαστικός χλοοτάπητας του “Παντελής Μαγουλάς”, στον οποίο μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε καθημερινά τη δουλειά μας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, και η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών από ανθρώπους με γνώσεις, όρεξη και θέληση, συνέβαλαν πολύ σε αυτό. Βάσει όλων των παραπάνω, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε την καλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία της περιοχής.

Σκοπός μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα στους αθλητές μας και, μέσω παιδαγωγικής ανατροφοδότησης, να συμμετέχουν στο ποδόσφαιρο και, γενικά, στον αθλητισμό, με στόχο να γίνουν καλύτεροι, σε όλα τα επίπεδα, κι όχι απλά να κερδίζουν. Αν θέλεις να γίνεις καλός, πρέπει να απολαμβάνεις το παιχνίδι, να περνάς καλά, αγωνιζόμενος. Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι, ίσως, το πιο δημοφιλές κι επιδραστικό άθλημα του πλανήτη. Ως προπονητές – παιδαγωγοί, διαδραματίζουμε έναν καταλυτικό ρόλο για τα παιδιά, είμαστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση των χαρακτήρων και των προσωπικοτήτων τους, μαζί με την οικογένεια, το σχολείο και τις παρέες τους. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια του παιδιού, η διασκέδασή του, η εξέλιξη του, αγωνιστικά και κοινωνικά, και η ανάδειξη των ταλέντων, σε δεύτερη φάση, στο συγκεκριμένο πλαίσιο που προανέφερα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις