Πρόταση στο ONE για τα τηλεοπτικά της SL2!

Μία νέα πρόταση φαίνεται να πέφτει στο τραπέζι σχετικά με το τηλεοπτικό τοπίο για το πρωτάθλημα της Super League 2. Η σχετική επισήμανση έγινε προς τον Κώστα Καραπαπά προκειμένου τα δικαιώματα του πρωταθλήματος ν’ αγοραστούν από το ONE Channel.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (10/11), το αίτημα κατατέθηκε προς τον εκπρόσωπο και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος όπως τόνισε θα το μεταφέρει προς τη διοίκηση του καναλιού, οπότε και μένει να φανεί εάν ενδεχομένως οι ομάδες αντί για την ΕΡΤ αλλάξουν πάροχο και καταλήξουν στο ONE!

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο κανάλι μετέδωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Β, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ.

Από ‘κει και πέρα, η πρόταση της ΕΡΤ παραμένει ίδια με αυτή που από την πρώτη στιγμή έχει επισημανθεί με τους όρους που είχε παρουσιαστεί στη Super League 2. Για την ώρα, οι ομάδες εξακολουθούν να μη συμφωνούν και μένει να φανεί ειδικότερα στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η προοπτική του ONE ουσιαστικά θα κάνουν πίσω και θ’ αποδεχτούν εν τέλει την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης…

Αυτό που συνειδητά αποφασίστηκε από τις ομάδες ήταν να μη σταματήσει πάντως το πρωτάθλημα. Το θέμα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, αλλά καταγράφηκε διαβούλευση όπου και εκφράστηκαν απόψεις από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, η πλειοψηφία των οποίων έκρινε ότι δεν πρέπει να διακοπεί η δράση.

Μένει να φανεί πώς θα προχωρήσει το ζήτημα και αν ενδεχομένως θα υπάρξουν εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, αν και το πιθανότερο είναι πως τα πράγματα ίσως γίνουν πιο ξεκάθαρα την επόμενη.

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις