Στοίχημα: Παιχνίδι με γκολ στο “Aviva Stadium”

Με τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν σήμερα την… τιμητική τους, το κουπόνι οπαπ της Πέμπτης είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της Εθνικής Ελλάδος με την Ισπανία, ενώ η σημερινή μας πρόταση έρχεται από το παιχνίδι Ιρλανδία – Πορτογαλία που είναι διαθέσιμο στις στοιχηματικές εταιρίες.

Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης η Ιρλανδία, η παρουσία της στον όμιλο ήταν απογοητευτική, το μοναδικό που επιζητά είναι να αποχαιρετήσει την προκριματική φάση με το κεφάλι ψηλά. Τον Οκτώβριο πήρε μια νίκη που ήθελε πολύ και είχε ανάγκη με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, ήταν η πρώτη στον προκριματικό όμιλο. Είχαν προηγηθεί δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με Αζερμπαϊτζάν (1-1) και Σερβία (1-1), όπως και οι τρεις ήττες από Σερβία (3-2 εκτός), Λουξεμβούργο (0-1 εντός) και Πορτογαλία (2-1 εκτός). Έχει τεθεί οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα σε Πορτογαλία και Λουξεμβούργο.

Είναι μέσα στο παιχνίδι της πρωτιάς η Πορτογαλία, το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο, καθώς με νίκη θα περάσει στην κορυφή. Έκανε το χρέος της στο ματς του Οκτώβρη κόντρα στο Λουξεμβούργο, επικράτησε με το άνετο και εμφατικό 5-0, σκορ που διαμορφώθηκε χάρη και στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τα έξι στην τρέχουσα προκριματική φάση. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 επί του Αζερμπαϊτζάν τον Σεπτέμβριο.Με 16 πόντους η Πορτογαλία είναι δεύτερη στη βαθμολογία, στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Σερβία, που όμως έχει ένα ματς περισσότερο. Με νίκη σήμερα, η ομάδα του Σάντος θα αφήσει τους Σέρβους στο -2 και θα έχει την ευχέρεια την τελευταία αγωνιστική (Κυριακή) να παίξει και για την ισοπαλία στο μεταξύ τους ντέρμπι στη Λισαβόνα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις