Με τον Ερμή Σχηματαρίου ο Ολυμπιακός Βόλου: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Τον πρωτοπόρο Ερμή Σχηματαρίου, υποδέχεται την Κυριακή 14/11 στις 5μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου στο κλειστό του ΕΑΚ για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τη διοίκηση να καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Αναλυτικά:

Αφήνοντας πίσω το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής την Κυριακή 14/11/2021 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο το ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο. Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρόν, ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει αποκλειστικά από την πλάγια είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου (πλησίον βοηθητικού), από τις 16.00.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο εισόδου θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως παρακάτω:

  • Για τους θεατές άνω των 18 ετών θα επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι
  • Οι ανήλικοι 13-17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών
  • Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα
  • Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού γυμναστηρίου είναι υποχρεωτική.

Η πληρότητα του γηπέδου για τους αγώνες, είναι έως 70% της χωρητικότητας (770) με πλήρως εμβολιασμένους θεατές. Οι ανήλικοι καλύπτουν το 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους (38).

Στην είσοδο θα γίνει έλεγχος με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid test. Θα τηρηθεί συμπλήρωση του καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων, για τον έλεγχο τήρησης των ορίων χωρητικότητας και τη δυνατότητα ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος

Παρακαλούμε θερμά για την απόλυτη συνεργασία των εισερχομένων θεατών, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για όλους τους συντελεστές του αγώνα. Μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη διεξαγωγή των επόμενων εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις