«Εκτός από τέσσερις ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι είναι απλήρωτοι»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Χατζής, που συμπλήρωσε 17 συναπτά έτη παίζοντας ποδόσφαιρο στην Β Εθνική, αποκάλυψε ιστορίες από τις ομάδες που έχει παίξει, χαρακτήρισε καλύτερο το περσινό φορμάτ της Super League 2 ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν έχουν πληρωθεί οι παίκτες των ομάδων του φετινού πρωταθλήματος πέραν από τέσσερις ομάδες.

«Είμαι 17 χρόνια στην Β Εθνική, έσπασα το ρεκόρ. Εχω παίξει συνολικά σε 12 ομάδες. Ξεκίνησα στην Καστοριά, στη συνέχεια πήγα σε άλλες ομάδες και τώρα παίζω στον Απόλλωνα Λάρισας. Δεν έχει ανέβει ποτέ με κάποια ομάδα, αν και έφτασα κοντά κάποιες φορές. Δεν έχω ρίξει και καμία ομάδα. Οι συγκυρίες με έφεραν να παίζω μόνο στη Β Εθνική. Μέχρι το 2015 μπορούσες να ζήσεις παίζοντας μόνο στην Β Εθνική. Έπειτα δεν βγαίνει εύκολα, εδώ και 4 χρόνια έχω ένα μαγαζί εστίασης. Έπρεπε να κοιτάξω την επόμενη μέρα, αποφάσισα να μείνω στην Λάρισα και να έχω το ποδόσφαιρο σαν έξτρα από άποψη χρημάτων. Αυτό το αποφάσισα όταν έφυγα από τον Αγροτικό Αστέρα που είχα τον καλύτερο παράγοντα, τον κύριο Θεοδωρίδη, πλήρωνε στην 1η του μηνός.
Πρόεδρος πέταξε τον προπονητή έξω από τα αποδυτήρια για να μας μιλήσει εκείνος για να πάρουμε το παιχνίδι. Αλλοι πρόεδροι κρυφάκουγαν επίτηδες και μετά τα έλεγαν όλα. Ειδικά στη Β Εθνική είναι το ποδόσφαιρο και ομάδες προέδρων. Στην Β Εθνική παίζουμε με περισσότερη δύναμη αλλά αν κάνεις κάποιο λάθος μπορεί να μην το πληρώσεις. Κρίμα που χάλασαν το περσινό πρωτάθλημα και το έκαναν με δύο ομίλους. Είχε λιγότερες ομάδες και είχε περισσότερο ανταγωνισμό. Φέτος μπορεί 3-4 ομάδες να μην ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα.

 

Δεν έχει βάσεις το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, το παιδί μου θα προτιμούσα να γίνει γιατρός, δικηγόρος, κάτι άλλο.

Πέραν από 4 ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι είναι απλήρωτοι. Σε αυτό δίνω ένα δίκιο τους προέδρους γιατί έχουν βάλει λεφτά και δεν έχουν έσοδα από πουθενά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις