«Θα στήνουν παιχνίδια ακόμη και στο τοπικό»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, πήρε θέση για την επίθεση σε δικαστικό της ΕΠΟ με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα των βυσσινί.

Δικαστής της ΕΠΟ κατήγγειλε στην αστυνομία πως του έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του, έπειτα από επίθεση αγνώστων μετά τη συνεδρίαση του Διαιτητικού δικαστηρίου. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ πήρε θέση για τα γεγονότα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

“Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη μου σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό σταθμό είχα δηλώσει ότι αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί τρόμος και αναφερόμουν σε τρομοκρατημένους παράγοντες, ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διαιτητές ποδοσφαίρου, παρατηρητές, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι αυτοί οι εγκληματίες του παρασκηνίου που κρύβονται πίσω από όσα παράνομα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και το τελευταίο ανάχωμα νομιμότητας που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο και προκειμένου να σωθούν από την βέβαια έκπτωση των προσώπων που υλοποιούν τις παράνομες αποφάσεις τους, θα έφταναν με το θράσος που έχουν και με την ατιμωρησία της οποίας απολαμβάνουν να τρομοκρατήσουν και μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο πιθανότατα λόγω της εντιμότητας του δεν ελέγχουν.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρώ τις εσπευσμένες ανακοινώσεις της ΕΠΟ περί του ότι δήθεν η μαφιόζικη επίθεση σε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει στις 23/11/2021 για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη από το Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω της πρωτοφανούς παραβιάσεως των κανονισμών από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της οποίας ήταν μέλη, είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο.

Αυτή η ανακοίνωση προσβάλει την δικαστική προσωπικότητα και την εν γένει προσωπικότητα του Προέδρου Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Κουτρίκη, ο οποίος σημειωτέον ήταν και ο εισηγητής σε αυτή την υπόθεση και αναμένω ανακοίνωση από την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.

 

Κύριε Αυγενάκη πρέπει να καταλάβετε ότι η ανοχή την οποία επιδεικνύεται σε όλες αυτές τις παρανομίες που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μετατρέψουν την ποδοσφαιρική κοινωνία σε μία τρομοκρατημένη κοινωνία επιπέδου μαφίας στην Σικελία.

Επιτέλους πρέπει να αφυπνιστούν οι κ.κ. Αλαφούζος, Σαββίδης και Μαρινάκης και να αντιληφθούν τι τους περιμένει, αφού δεν ενεργοποιούν όλους τους διωκτικούς μηχανισμούς του ελληνικού κράτους, ώστε να συλλάβουν όπως έγινε και στο παρελθόν όλους αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι θα διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες από τα γήπεδα και θα μείνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο ποδοσφαιρικές εταιρείες που ελέγχουν πρόεδροι ενώσεων που έχουν εκλεγεί με παράνομους τρόπους, γήπεδα άδεια από οπαδούς και τους στοιχηματζήδες να στήνουν παιχνίδια ακόμη και τοπικών πρωταθλημάτων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις