Πίστη για ΝΙΚΗ παρά τις εφτά απουσίες (η αποστολή)

Με πίστη στις δυνάμεις της παρά τις πολλές απουσίες θα παραταχθεί αύριο (13/11, 3μ.μ.), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Νίκη Βόλου, κόντρα στη Βέροια. Ο κορωνοϊος, οι τραυματισμοί αλλά και μία εντός προγράμματος απουσία προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Αλέκο Βοσνιάδη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς εφτά ποδοσφαιριστές του. Ο Χοσέτε Μιράντα έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, ενώ ακόμη έξι παίκτες ταλαιπωρούνται είτε από κορωνοϊό, είτε από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή που ανακοινώθηκε σήμερα από τη βολιώτικη ΠΑΕ, απουσιάζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αλτιντζής, Κάσσος, Βασιλείου, Θ. Κυρίτσης, Κυριακίδης, Μιράντα, Τσιμπούκας

Στην αποστολή συμμετέχουν όλοι οι εναπομείναντες παίκτες που μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες είναι 18. Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Μπόσιο, Ανδρέου, Μέτσε, Τζοβάρας, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Πάνος, Μπάλλας, Λούκας Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Τζιώρας και Ροχάνο είναι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες που καλούνται να βγάλουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή, να κερδίσουν τη Βέροια στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Μία εντός έδρας αναμέτρηση που συνδυάζεται με την επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις