Γρομητσάρης: «Το 100% για την πρώτη μας νίκη»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τη Βέροια, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11, 15:00), για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Χρήστος Γρομητσάρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και συνεχίζεται κανονικά. Η ομάδα, όλη την εβδομάδα, δούλεψε σε υψηλό επίπεδο, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, με στόχο τη νίκη. Η προσπάθειά μας στις προπονήσεις, τις τελευταίες ημέρες, το δείχνει αυτό, θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς.

Ο αντίπαλός μας, η Βέροια, προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα, έχουμε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της, αλλά και στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε ο κόσμος να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξει από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε το 100%, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας.

Υπάρχουν προβλήματα για εμάς, έχουμε αρκετές απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά είμαστε ικανά το ένα να αντικαταστήσει το άλλο. Όταν υπάρχει θέληση, είναι δεδομένο πως, όποιος κι από εμάς να αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις