Βοσνιάδης: «Δικαιούμασταν 100% τη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης, όπως δήλωσε στο τέλος της αναμέτρησης.  Ο προπονητής της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν 100% τη νίκη καθώς οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή, έβγαλαν μεγαλύτερη ένταση από τους αντιπάλους, κέρδισαν τις μονομαχίες και δημιούργησαν ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνεται πως θα είναι του επάνω γκρουπ. Συγχαρητήρια στα παιδιά των δύο ομάδων για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω, όμως, πως από αυτό το παιχνίδι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Είχαμε μεγαλύτερη ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, πολύ μεγάλη προσήλωση στο πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλές συνεργασίες, βγάλαμε φάσεις. Είχαμε μία άτυχη στιγμή σε μία στατική φάση από την οποία προηγήθηκε ο αντίπαλος και πήγε να προκληθεί πρόβλημα στην ομάδα. Από τη θέληση όμως και την καλή παρουσία που είχαμε, ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε δυνατά με φάση σε κενή εστία που θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει, στη συνέχεια κατόρθωσε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα έγινε η φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων και χάθηκε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν 100%.

Το δικαιούμασταν γιατί έγινε τεράστια προσπάθεια από μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα. Τρέχουμε να μαζέψουμε την ομάδα μετά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό που μας παρουσιάστηκαν, τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο διοικητικό, προβλήματα τραυματισμών, την απουσία του Μιράντα. Παρατάξαμε έναν άλλο σχηματισμό γιατί δεν μας έβγαιναν τα πράγματα διαφορετικά.

Καθυστερήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές γιατί θεωρήσαμε πως είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι. Στην τελευταία φάση φωνάζουμε για αλλαγή, βιαστικά χτυπήθηκε το φάουλ και από ‘κει και πέρα στην περιοχή δεν είδα τι έγινε, είναι δουλειά άλλων να το βρούνε. Είναι σημαντικό από εμάς να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, σχετικά με διαιτησίες. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε το αγωνιστικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του. Θα τον πολλαπλασιάσουμε σίγουρα στα επόμενα  παιχνίδια. Όταν ο κόσμος βλέπει μία ομάδα που καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο τα πάντα, θα την αγαπήσει και θα έρθει να μας στηρίξει.

Καλή συνέχεια στη Βέροια και στον συνάδελφο. Εμείς συνεχίζουμε».

Για το αν επηρεάζει την ομάδα ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση: «Δεν μας αγγίζει καθόλου»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις