Στην Αγριά με Νέα Αρτάκη ο Θησέας (14/11, 3 μ.μ.)

Τη Νέα Αρτάκη υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Θησέας Αγριάς με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου θέλει να επανέλθει στα «τρίποντα» με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελασσόνα, την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι «Αγριώτες» θα πρέπει να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων που έχουν διατηρήσει το «μηδέν» στην εστία τους, στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Κώστα Σταματίου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:  Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Κοντοστάθης, Μάνος Ιακωβίδης, Βασίλης Δημουλάς, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Θεόδωρος Κουκουτής, Δημήτρης Μασούρας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Άγγελος Αλμπανίδης, Γιώργος Αλεξίου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Νίκος Κοτζαθανάσης, Γιάννης Κουτσούκης, Μάριος Παπαδήμος, Φώτης Καρατσόλης, Γιάννης Βαρουξάκης, Μάριος Φουρκιώτης, Θανάσης Τσακίρης, Στάθης Νιαώτης, Δημήτρης Λίτσος, Άγγελος Μάρκου.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουτζίκας, με βοηθούς τους Θεόδωρο Κοντογεώργο και Δημήτρη Κοτούμπα, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας. Από την ΕΠΣ Καρδίτσας είναι ο παρατηρητής διαιτησίας Ιωάννης Αγγελακόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις