Α΄ ΕΠΣΘ: Το ταμείο του 2ου ομίλου για την 12η αγωνιστική

Το goalpost.gr σας παρουσιάζει μετά και το πέρας της 12ης αγωνιστικής τους “κερδισμένους” και τους “χαμένους” στον συγκεκριμένο όμιλο.

Σάββατο 6/2

Άθλος – Απόλλων Καν. 1-2

Σε μία ακόμη νίκη προχώρησε η ομάδα του Απόλλων αυτή την φορά κόντρα στον ουραγό Άθλο με αποτέλεσμα να πατήσει στην 3η θέση με 20 βαθμούς προσπερνώντας τον Πρωτεσίλαο που αναδείχτηκε ισόπαλος και σίγουρα να είναι από τους κερδισμένους της αγωνιστικής που μας πέρασε μιας και τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου και απλά οι Καναλιώτες θέλουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται για την εφετινή σεζόν. Πλέον ξεκινάει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Σκόπελο και όλοι στο στρατόπεδο του Απόλλων επιδιώκουν εκ νέου μια νέα επιτυχία για την ομάδα τους. Όσον αφορά τον Άθλο που παρέμεινε με μόλις 3 βαθμούς ουραγός, τα πράγματα πλέον φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους και η ομάδα του Αλμυρού είναι η πρώτη ομάδα που γνωρίζουμε όλοι πως την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην 2η τη τάξη τοπική κατηγορία.

Πρωτεσίλαος – Μικροθήβες 2-2

Μια σημαντική ευκαιρία να παραμείνει μόνος τρίτος έχασε ο Πρωτεσίλαος καθώς παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στην ομάδα των Μικροθηβών και σίγουρα είναι στην κατηγορία των “χαμένων” σε αυτήν την αγωνιστική, σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι και πλέον αφού υποχώρησε στην 4η θέση με 19 βαθμούς, προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, στην έδρα του Άθλου με μοναδικό στόχο την νίκη. Ενώ στο στρατόπεδο της ομάδας των κυανόλευκων το Χ που πήραν εκτός έδρας είναι θετικό αποτέλεσμα και με 15 βαθμούς συγκομιδή βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και στο +1 από την Σκόπελο, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα της Αγχιάλου που κατάφερε να νικήσει αυτήν την αγωνιστική και σίγουρα ταξίδευε με καλύτερη ψυχολογία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κυριακή 7/2

Σκόπελος – Αχιλλέας 0-1

Σε μία αναπάντεχη ήττα προχώρησε η Σκόπελος και μάλιστα εντός έδρας, κόντρα στον Αχιλλέα που την έβαλε εκ νέου σε περιπέτειες μιας και πλέον βρίσκεται με 14 βαθμούς στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και οι βαθμοί στο επόμενο ματς κόντρα στο Απόλλων στα Κανάλια κρίνεται αναγκαία υπόθεση. Όσον αφορά τώρα την ομάδα από το Αχίλλειο σίγουρα με την νίκη αυτή απέκτησαν και πάλι τις ελπίδες τους μιας και έφτασαν τους 8 πόντους και βρίσκονται στο -7 από την σωτηρία τους, δύσκολο μεν αλλά όχι και ακατόρθωτο. Την ερχόμενη αγωνιστική μάλιστα τίθενται αντιμέτωποι εντός έδρας με τον Διαγόρα και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο γίνεται μιας και πλέον πρέπει να παίρνει βαθμό ή βαθμούς από όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν αν θέλει να σώσει την παρτίδα.

Διαγόρας – Δήμητρα 1-0

Σταθερά 2ος παραμένει ο Διαγόρας, δείχνοντας μια σταθερότητα όσον αφορά ότι αφού δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρωτιά στον συγκεκριμένο όμιλο, θα χαρίσει και την 2η. Η ομάδα του Στεφανοβικείου προχώρησε σε άλλη μια νίκη, αυτή την φορά κόντρα στην Δήμητρα και έφτασε τους 28 βαθμούς, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Αχίλλειο για να τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Αχιλλέα σε ένα άκρως δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι μιας και η γηπεδούχους ομάδα αναζητά διακαώς βαθμό η βαθμούς από όλα τα ματς για την μάχη που δίνει στην αποφυγή του υποβιβασμού. Ενώ τα πράγματα στο στρατόπεδο της Δήμητρας δεν δείχνουν να πηγαίνουν καλά, μιας και η φετινή σεζόν, δεν θυμίζει σε τίποτα την δυνατή και αξιόμαχη ομάδα των 2 προηγούμενων ετών και πλέον έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, μιας και έχει 12 βαθμούς συνολική συγκομιδή και υπολείπεται 3 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την σωτηρία και την ερχόμενη αγωνιστική καλούνται τα πράσινα στάχια να αναζητήσουν βαθμό ή βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο.

Γ.Σ Αλμυρού. Αίας – ΓΣ Αλμυρού 1-3

12 στα 12 για το “τρένο” του Γυμναστικού που δείχνει έτοιμο πως φέτος θα κάνει το απόλυτο σερί των νικών. Οι πρωταθλητές πέρασαν και από την Σούρπη, που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Θανάση Κωστούλα, βρήκαν και πάλι τον τρόπο να αντιδράσουν και να αποδείξουν για ακόμη ένα παιχνίδι πως δεν είναι τυχαία η καλύτερη ομάδα στον συγκεκριμένο όμιλο. Η ομάδα του Λ. Καλογύρου την ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Ευξεινούπολη για να τεθεί αντιμέτωπη με την τοπική Δήμητρα, ενώ ο Αίαντας που με την ήττα του αυτή παρέμεινε στην 5η θέση με 17 βαθμούς θα φιλοξενηθεί στους Μυρμιδόνες από την ομώνυμη ομάδα.

ΦΘ Αγχίαλος – Μυρμιδόνες 2-0

Νίκη ανάσα για την ομάδα της Αγχιάλου, κόντρα στους Μυρμιδόνες και μάλιστα με καθαρό σκορ, που τους δίνει και πάλι την δυνατότητα να ανασάνουν και να αποσπαστούν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στις Μικροθήβες για να τεθεί αντιμέτωπη με τους κυανόλευκους. Ενώ τα πράγματα για τους ηττημένους δεν είναι καθόλου καλά καθώς κόλλησαν στους 11 βαθμούς και το επερχόμενο εντός έδρας ματς με τον Αίαντα κρίνεται αναγκαίο ως εφαλτήριο που με μια νίκη θα τους δώσει και πάλι της ελπίδες τους για την δική τους μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις