Στοίχημα: Θέλει νίκη και… γκολ

Αμείωτη παραμένει η δράση για ακόμη μια μέρα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας (15/11). Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει και στα πρωταθλήματα της Β’ Ισπανίας, της Β’ Ολλανδίας, στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας αλλά και στη Χιλή. Το Betarades.gr ξεχώρισε από το σημερινό πρόγραμμα την αναμέτρηση Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία και ενώ εσείς μπορείτε να διαβάσετε τις interwetten κριτικές.

Η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με την Ιταλία, καθώς είναι δεδομένα εκτός πρόκρισης στα τελικά και αναμένεται να φανεί αν θα είναι τρίτη ή τέταρτη στην κατάταξη. Προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία, με αντίπαλο τη Λιθουανία (1-0). Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στον όμιλο, μετρά ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες σε σύνολο εννέα αναμετρήσεις έως τώρα. Στα παιχνίδια του Οκτωβρίου υπέστη δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας, με αντιπάλους κατά σειρά την Ελβετία (2-0) και τη Βουλγαρία (2-1).

Η Ιταλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη εναντίον της Ελβετίας (1-1), η οποία θα της έδινε ουσιαστικά και την πρωτιά στον όμιλο. Τώρα χρειάζεται νίκη και ελπίζει ακόμα κι αν κερδίσει ταυτόχρονα και η Ελβετία, να μην καλύψει το +2 που έχει στη διαφορά τερμάτων. Η “Σκουάντρα Ατζούρα” είναι αήττητη έπειτα από επτά αγωνιστικές με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη διακοπή του Οκτωβρίου, διότι συμμετείχε στα τελικά του Nations League.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις