Blue Angels: «Πόλεμος… από την 1η αγωνιστική»

Τα εγκαίνια των νέων τους γραφείων πραγματοποίησαν το Σάββατο, το βράδυ, οι Blue Angels, τιμώντας, παράλληλα, ανθρώπους του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Νίκης Βόλου στάθηκαν στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο την Βέροια και τον πόλεμο που δέχεται  από την πρώτη αγωνιστική από τα κέντρα εξουσίας… Επίσης, ευχαρίστησαν τον κόσμο που έδωσε το παρών στα εγκαίνια και έκαναν ειδική αναφορά στους ανθρώπους του Συλλόγου που τίμησαν.

Αναλυτικά:

«Ακόμα ένα κυανόλευκο Σαββατοκύριακο έμεινε στην ιστορία!

Το Σάββατο γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια χρονιά, στο που θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο η ΕΠΟ και η σούπερ λιγκ 2 και τι πόλεμο θα έχει και φέτος η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και συνεχίζουμε δυναμικά για την πρώτη νίκη στο επόμενο ματς. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και σε αυτό το παιχνίδι.

Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του συνδέσμου μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, όλο το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου που παραβρέθηκε εκεί και μας τίμησε με την παρουσία του. Την ομάδα μπάσκετ και τον αδερφικό σύνδεσμο του Blue Club.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Μπάμπης Τουτουτζόγλου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Ηλίας Καρακώστας, ο παλιός γενικός αρχηγός Θεόδωρος Θεοδώρου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Χατζηγεωργίου. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Υ.γ. Η παρουσία σου στο γήπεδο είναι ανεπιθύμητη και καλό θα ήταν να μην ξαναεμφανιστείς ποτέ ξανά.

BLUE ANGELS 1994 “Β. Κωστής»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις