Γ.Σ. Αλμυρού: «Αποβολή …εφεύρεση»

Μοιράσου το άρθρο

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο τον Πύρασο εξέφρασε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Για κάκιστο διαιτητή που εφηύρε την αποβολή και ζητούσε άλλοθι από τον βοηθό, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Αλμυρού.

Αναλυτικά:

«Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας κάκιστης διαιτησίας σε αγώνα του ΓΣ Αλμυρού. Στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πύρασο εφευρέθηκε μια αποβολή από έναν διαιτητή που ενώ βρισκόταν μπροστά στη φάση, ζητούσε το άλλοθι στον επόπτη που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και βρισκόταν 40 μέτρα μακριά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα οφείλονται αποκλειστικά στην ανεπάρκεια της διαιτητικής τριάδας. Δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε για τη βαριά ήττα της νεανικής ομάδας μας, αλλά όλοι είδαν τη δυναμική της για 40 λεπτά και μέχρι να τιναχθεί ο αγώνας στον αέρα και βρεθούμε με αριθμητικό μειονέκτημα. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι πρωταγωνιστές των αγώνων είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και όχι οι διαιτητές ή οι παράγοντες. Αναμένουμε και τις διαπιστώσεις του παρατηρητή διαιτησίας για να δούμε αν βρισκόμαστε όλοι στη ίδια πλευρά και αν επιθυμούμε όλοι το καλό του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Δεν απαιτούμε, ούτε εκβιάζουμε καταστάσεις αλλά ζητούμε τα αυτονόητα: Ίση μεταχείριση και σεβασμό στη μεγάλη ιστορία του ΓΣ Αλμυρού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις