“Προβλημάτισε” η ΑΕΛ παρά τη νίκη με Απόλλωνα Λάρισας (video)

Η ΑΕΛ όπως και στο Κύπελλο Ελλάδας έτσι και την Κυριακή ήταν η νικήτρια του λαρισινού ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Αυτήν τη φορά κέρδισε με 2-0 έχοντας σκόρερ τον Όγκμποε (16’) και τον Γλυνό (87’), ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Όγκμποε στο 40’.

Η ΑΕΛ έδειξε αγχωμένη (ίσως λόγω της πρεμιέρας στο νέο πρωτάθλημα αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό) και στο δεύτερο μέρος προβλημάτισε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

H ΑΕΛ πέτυχε τη νίκη χωρίς να κερδίσει ούτε ένα κόρνερ (!), αλλά αυτό που μέτρησε ήταν οι βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως θέλει πολλή δουλειά η ομάδα που είχε για κορυφαίους τους Θεοδωρόπουλο, Μπέρτο και Ηλιάδη που δεν έκαναν λάθη. Επίσης της στοίχισε ο τραυματισμός του Νικολιά (ο Ακούνια που πήρε τη θέση του δεν ήταν έτοιμος) στο ημίωρο, ενώ αγωνιστικά κρίθηκαν όλα στη φάση του 86’ που ο Νούσιος εκτέλεσε φάουλ και ο Λουκάς από κοντά έκανε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης οι λεκτικές αψιμαχίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ με τους διοικούντες του Απόλλωνα και η διαμάχη των φιλάθλων της ΑΕΛ με τον Φυντάνη στα τελευταία λεπτά. Και τα δύο συνέβησαν στο δεύτερο μέρος. Η άσχημη εικόνα φέρνει γκρίνια και νεύρα. Η νίκη επουλώνει κάποιες πληγές…

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις