Ολυμπιακός Βόλου: Αναγνώριση και του τμήματος τζούντο από τη ΓΓΑ

Το όγδοο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου που λαμβάνει την ειδική αναγνώριση από τη ΓΓΑ αποτελεί το Τζούντο του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε. Και 8ο τμήμα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 μετά το Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση ,Τεχνική Κολύμβηση, Άρση Βαρών  και Πάλη πήρε την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Συγκεκριμένα το άθλημα του Τζούντο μετά από συντονισμένες ενέργειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και του προπονητή του αθλήματος  Σωτήρη Τσόχα έλαβε την ειδική αθλητική αναγνώριση  κατατάσσοντας τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σε έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους στην Ελλάδα σε αριθμό αναγνωρισμένων τμημάτων αλλά και διαφορετικών αθλημάτων.  Έτσι πλέον το συγκεκριμένο άθλημα και τα παιδιά που αθλούνται στο συλλογο μας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και να λαμβάνουν τις αντίστοιχες μοριοδοτήσεις που προβλέπονται ανάλογα με τις επιτυχίες τους. .

Στο σημείο αυτό  επισημαίνουμε  ότι ο Σύλλογος μας είναι ένας από τους δύο που κατέχουν στο Βόλο την ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Τζούντο.

Η χορήγηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο  τμήμα Τζούντο και η έγκαιρη ανανέωση για το 2021 της τηρούμενης μερίδας του Συλλόγου στο μητρώο αθλητικών Συλλόγων της ΓΓΑ,αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκτός  της αγωνιστική δραστηριότητας και στον τομέα της διοικητικής  λειτουργίας.

Η υπόσχεση μας στα εκατοντάδες μέλη μας και στους χιλιάδες φιλάθλους μας για το «μεγάλωμα»  του Συλλόγου συνεχίζει να υλοποιείται και θα συνεχίζουμε να καταβάλουμε προσπάθειες ώστε να τον «μεγαλώνουμε» ακόμη περισσότερο και σε αυτή τη κατεύθυνση θέλουμε όλους τους  φίλους και μέλη του Ολυμπιακού Βόλου  κοντά μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις