Ολυμπιακός Βόλου: Πρόβλημα με το δελτίο του Ασλανίδη – Τον Γενάρη το ντεμπούτο του

Δημοσίευμα του allaboutaris εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Κυριάκος Ασλανίδης, δεν μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι τέλος του έτους.

Ο Κυριάκος Ασλανίδης έχει δοθεί δανεικός στους ερυθρόλευκους από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Το ίδιο και ο Χατζηπιρπιρίδης. Εννώ ο δεύτερος αγωνίζεται κανονικά ο πρώτος δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής με το αθλητικό portal της Θεσσαλονίκης να αναφέρει την αιτία.

Το ρεπορτάζ του allaboutaris.gr:

“Ο ΑΡΗΣ… έστειλε τον Κυριάκο Ασλανίδη στον Βόλο, τον περασμένο Αυγούστου, με στόχο τα αγωνιστικά λεπτά που δεν θα είχε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η Super League 2 έχει ξεκινήσει και ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε ήδη δύο αγώνες, με τον Κωνσταντίνο Χατζηπιρπιρίδη -επίσης δανεικός από τον ΑΡΗ στους Θεσσαλούς- να αγωνίζεται κανονικά αλλά το ίδιο δεν ισχύει με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Ένα μπέρδεμα στην αλληλογραφία μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΕΠΟ, είχε ως αποτέλεσμα να μην βγει το δελτίο του παίκτη και έτσι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Για την ώρα τουλάχιστον.

Ο 19χρονος στόπερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον επόμενο Ιανουάριο, όταν και θα υπολογίζεται κανονικά από τους Θεσσαλούς. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να περιμένει…

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι ενήμεροι για την κατάσταση και μάλιστα τη συζήτησαν με τον παίκτη, όταν αυτός επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας στο Πανθεσσαλικό.

Ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το καλοκαίρι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις