Γεμίζει το “οπλοστάσιο” του Αλέκου Βοσνιάδη

Η Νίκη αγωνίστηκε κόντρα στην Βέροια έχοντας γεμάτο το απουσιολόγιο και απέδειξε ότι διαθέτει το βάθος και την ποιότητα των παικτών να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός δύσκολου παιχνιδιού. Υποχρέωσε τη σφυρίχτρα του αγώνα να εκτεθεί για να μη φύγει η «Βασίλισσα του Βορρά», όπως θέλει να λέγεται, ηττημένη από το Πανθεσσαλικό. Δύο στα δύο για τη Βέροια που απέναντι στον Αλμωπό εκτέθηκε ένας άλλος διαιτητής ακυρώνοντας κανονικό γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Νίκη από την αναμέτρηση αυτή μπορεί να έχασε άδικα δύο βαθμούς, ωστόσο κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου, κέρδισε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και απέδειξαν ότι είναι ισάξιοι μ’ αυτούς που μέχρι τώρα είχαν φανέλα βασικού και απέδειξε πως όσα εμπόδια και της βάλουν είναι αποφασισμένη να τα ξεπεράσει, καταθέτοντας ψυχή εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Από χθες οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας ξεκίνησαν προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό και τραυματισμούς να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, δίνοντάς του πολύτιμες λύσεις ενόψει του απαιτητικού προγράμματος που περιλαμβάνει αγώνα κάθε 4 μέρες. Ο μόνος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Θωμάς Τσιμπούκας, ενώ επέστρεψε και ο Χοσέτε Μιράντα μετά τη συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Η Νίκη σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα μάθει τον αντίπαλό της για τη φάση των 16 του  Κυπέλλου Ελλάδος με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 30 Νοεμβρίου. Οι αγώνες σ’ αυτή τη φάση είναι διπλοί και στην κλήρωση λαμβάνουν μέρος όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις