Γ. Τόρης: Το κεφάλαιο Ολυμπιακός Β. έκλεισε για μένα

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Τόρης, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί επίσκεψης των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για να του ζητήσουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ανέφερε, δε, πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Ο κ. Τόρης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:…

«Ουδέποτε υπήρξε συνάντηση με τους Austrian Boys και φυσικά δεν μου ζήτησε κανείς να αναλάβω τον Ολυμπιακό Βόλου. Την ομάδα την αγαπώ και έχω τονίσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ότι ήταν να κάνω γι’ αυτή την ομάδα το έχω πράξει. Έβαλα χρήματα και πέρα από τις δυνατότητές μου, υπηρέτησα τον Ολυμπιακό και αφιέρωσα πολύ χρόνο από τη δουλειά μου και την οικογένειά μου. Για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Παραμένω ένας απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού και πραγματικά θα χαρώ αυτή η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και να τη δούμε και πάλι πρωταγωνίστρια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλωστε, όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, η θέση του Ολυμπιακού είναι στη Σούπερ Λιγκ.
Οι σχέσεις μου με τους Austrian Boys ήταν και θα παραμείνουν καλές, αναγνωρίζουν πιστεύω, τα όσα προσέφερα στην ομάδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ουδέποτε καταφέρθηκαν εναντίον μου, είτε με ανακοινώσεις, είτε με αποδοκιμασίες στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις