«Παγκόσμιο φαινόμενο»

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης, οποίος έχει συνδεθεί με την Καβάλα τόσο ως προπονητής και ποδοσφαιριστής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και τους παίκτες που θα απαρτίσουν την ομάδα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Καβάλας: «Προβληματίζει όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Μέσα από την ποδοσφαιρική λογική είναι κατανοηθεί όλο αυτό που συμβαίνει. Εφόσον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και οι διοικούντες ήθελαν την παρουσία στη SL2, την οποία δίκαια είχε κερδίσει, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, παρά μόνο αυτή.

Η ομάδα βρήκε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι της αλάνας και δεν έχουν ενεργή συμμετοχή. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που πάει να γίνει».

Για το πως θα αντιμετωπίσει ο Πιερικός την Καβαλα στον επερχόμενο αγώνα: «Είναι μια σωστή τοποθέτηση αυτή που κάνετε, ποια θα είναι η αντιμετώπισή από τον Πιερικό. Των επαγγελματιών απέναντι σε παιδιά. Από τη μια λες δεν πρέπει να ξεφτιλίσουν μια ομάδα και τα παιδιά που δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και από την άλλη, τι θα κάνουν;  πάσες για 90 λεπτά. Είναι διακωμώδηση του αθλήματος.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα φέρουν ευθύνη πολλοί και ο μόνο που το πληρώνει είναι η ομάδα και η ιστορία της. Φταίνε πολλοί για αυτή την κατάντια. Δεν πρέπει να ψάχνουμε ευθύνες και να περάσουν όλα ανώδυνα, γιατί το κακό για την Καβάλα έχει ήδη γίνει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις