Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημέρα εκπλήξεων στο Κύπελλο

Εβδομάδα Κυπέλλων αυτή που ξεκίνησε χθες, με τις εν λόγω διοργανώσεις να λαμβάνουν χώρα σε Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία. Στις σημερινές προτάσεις, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Αγγλία και Γαλλία, με την πρώτη να έχει δράση και στις μικρές κατηγορίες. Μπείτε στο Betarades.gr για να διαβάσετε όλες τις λεπτομερείς αναλύσεις των αγώνων, ενώ να μην ξεχνάτε ότι στο www.liveagones.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα στοιχήματος. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Μπορεί την πρόκριση η Γουέστ Χαμ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, όπου θα επιλέξουμε την πρόκριση των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί απόψε τη Λίβερπουλ, στον επαναληπτικό του ισόπαλου 0-0 του «Άνφιλντ» για τον 4ο γύρο του FA CUP. Τα «σφυριά» παραμένουν αήττητα απέναντι στους «κόκκινους» τη φετινή σεζόν, καθώς η προαναφερθείσα ισοπαλία συνοδεύεται από δύο νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (0-3 και 2-0 αντίστοιχα). Το περασμένο Σάββατο οι Λονδρέζοι έφυγαν ηττημένοι από το «Σεντ Μέρις» και «τρέχουν» σερί 1-1-2 στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, όμως, παραμένουν αήττητοι στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις (6-5-0), έχοντας μάλιστα κερδίσει τα 4/5 τελευταία εντός. Στον 3ο γύρο του FA CUP είχαν πάρει την πρόκριση επί της Γουλβς με το εντός έδρας 1-0. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, θέλει να «σφραγίσει» αυτή το εισιτήριο για τον 5ο γύρο, καθώς η μέτρια πορεία στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ… επιτάσσει την καλή πορεία στους υπόλοιπους θεσμούς. Οι «κόκκινοι» έχουν ήδη προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ (28/02), όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Πάντως, στο φετινό FA CUP συναντούν αρκετές δυσκολίες, καθώς και στον 3ο γύρο χρειάστηκε επαναληπτικός για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της… Έξετερ. Σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, η σαββατιάτικη «γκέλα» με τη Σάντερλαντ επέτεινε το μέτριο σερί, το οποίο διαμορφώνεται στο 1-2-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Στο 3-1-2 το σερί στα έξι τελευταία «εκτός» για όλες τις διοργανώσεις.

Διπλό με κάλυψη η Στιβενέιτζ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χάρτλπουλ – Στιβενέιτζ, όπου θα επιλέξουμε το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στην δράση επιστρέφει μετά την αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στη Νοτς Κάουντι η Χάρτλπουλ, με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί. Τελευταίο παιχνίδι της αυτό κόντρα στην Έξετερ από την οποία ηττήθηκε με 0-2, παραμένοντας έτσι για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μετράει συνολικά μια νίκη στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές, ενώ βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. «Αχίλλειος πτέρνα» της η αμυντική της λειτουργία που είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας. Δεν πείθει εντός έδρας έχοντας γνωρίσει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Στίβενεϊτζ ο τεχνικός Σαρλ, που είδε την ομάδα του να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Κρόουλι. Για ακόμη ένα παιχνίδι η Στίβενεϊτζ προβλημάτισε έντονα, ενώ παρέμεινε για ένατη συνεχόμενη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, έχοντας γνωρίσει έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικές λειτουργίες της κατηγορίας, ενώ απογοητεύει και μακριά από την έδρα της, καθώς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός Σαρλ έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, με αυτές των Γουέλπντεϊλ και ΜακΆλιστερ να ξεχωρίζουν. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη.

Μπορεί το αποτέλεσμα η Σεντ Μαλό

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σεντ Μαλό – Γκαζελέκ, όπου θα επιλέξουμε το «1Χ» σε απόδοση 2.30. Ιστορικές στιγμές για τη Στ. Μαλό, μια μικρή ομάδα της περιοχής της Βρετάνης, που συμμετέχει στην τέταρτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας, σήμερα θέλει να συνεχίσει να κάνει εκπλήξεις και να πάρει το πρώτο… σκαλπ μιας ομάδας της Ligue 1. Για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε αρχικά τον Ερυθρό Αστέρα τον Νοέμβριο (3-1 εντός), ενώ στους επόμενους τρεις γύρους έπαιξε με ομάδες αντίστοιχου διαμετρήματος. Άπαντες δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην πρόκριση, γνωρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί, αλλά υπάρχει ένας πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και διάθεση για την έκπληξη. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Γκαζελέκ, που δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ούτε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Γκινγκάμπ. Κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 και έτσι έμεινε για έκτη σερί αγωνιστική μακριά απ’ το «τρίποντο», σερί όπου πήρε τρεις πόντους και έφτασε τους 27. Βρίσκεται μόλις στο +1 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, φαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθεί με την παραμονή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Σήμερα οι Κορσικανοί ασφαλώς και είναι το φαβορί, θέλουν την πρόκριση για να πάρουν ψυχολογία, ωστόσο το μυαλό τους είναι κυρίως στην αποφυγή του υποβιβασμού και όχι στη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το Σάββατο η Γκαζελέκ παίζει «τελικό» εντός έδρας με την ουραγό Τρουά, παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει, γι’ αυτό και ο κόουτς Λορέ άφησε εκτός αποστολής κάποιους εκ των βασικών.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις