Βοσνιάδης: “Αποκλειστικός στόχος η νίκη”

Με σοβαρότητα έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε επίσης πως είναι κρίμα να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, αναφερόμενος στην πρόσφατη εξοντωτική ποινή για τα όσα συνέβησαν στα Τρίκαλα, στον αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

“Είναι ένα παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και προπονητή, η οποία, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της, διαθέτει εμπειρία και θα διεκδικήσει πράγματα στο πρωτάθλημα.

Μία αναμέτρηση εκτός έδρας, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, χρειάζεται πάντα προσοχή. Σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για την εικόνα που δύναται να δείξει ο αντίπαλος αγωνιστικά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές μας που επιστρέφουν στη δράση, αλλά ακόμα ελέγχεται η κατάστασή τους. Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν, μας ενδιαφέρει, πέρα από την άμεση αγωνιστική προσφορά τους, και η ομαλή τους επανένταξη. Εστιάζουμε στην ομάδα μας, στη δική μας κατάσταση, και θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς.

Ως αγωνιστικό τμήμα, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο γήπεδο και, από ‘κει και πέρα, ό,τι εξωαγωνιστικό προκύπτει, είναι θέμα της διοίκησης να το λύσει. Στο πλαίσιο αυτού, όμως, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο.

Φέτος, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποιεί μία τεράστια προσπάθεια. Έφτιαξε μία ομάδα ανταγωνιστικότατη, η οποία θα μπαίνει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, με στόχο να διεκδικεί τη νίκη κι έχει θέσει τον στόχο να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί, να στηρίζουμε, να αγκαλιάζουμε και να προστατεύουμε την ομάδα μας. Είναι, πραγματικά, κρίμα να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Στη Νίκη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει υγεία, την οποία οφείλει να διαφυλάξει και ο κόσμος της”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις